Ce este si ce nu este la moda pe plaja?

0

In momentul in care soarele isi face aparitia si ne mangaie pielea, care abia astepta sa primeasca o doza de vitamina D, costumul de baie este articolul de imbracaminte care ne vine in minte din prima. Tinand cont de faptul ca probabil costumele tale de baie nu au vazut lumina zilei de cateva luni bune, sansele sunt mari ca sa nu iti mai placa la fel de mult costumul de baie candva iubit.

Sub indrumarea brandurilor mari de costumuri de baie pe piata, inclusiv Onia, Marysia si Solid & Striped, suntem aici sa va prezentam trendurile noi de costumuri de baie in 2019.

,,Sunt incantat de stilizarea unui costum de baie in trei piese, cu inca o piesa peste. In colectia noastra Primavara II, acest lucru poate fi facut cu camasa noastra printata cabana. In colectia de vara va fi oferita aceiasi silueta cabana, dar va evolua intr-un hanorac.’’-Amelia Lindquist, Director de Design la Solid &Striped.

,,Un trend din 2019 de care suntem incantate este cu siguranta boy leg bikini si sorturile de baie din anii 60. Peony a lansat primul sort de baie in 2015 si de atunci reprezinta o forma semnificativa. Costumul nostru de baie intreg, Cornflower, ofera o cantitate perfecta de acoperire si confort.’’-Rebecca Morton.

,,Suntem incredibil de incantate sa vedem mai multe marci de fashion care adopta articole de productie durabila in 2019. Peony conduce piata cu produse si procese durabile si suntem mandri sa facem parte de o miscare mai mare, sa incurajam transparenta si producere etica in industria de moda.’’-Rebecca Morton
,,Sclipici, sclipici, sclipici! Cu cat mai mult, cu atat mai bine, este trendul perfect pentru o fata careia nu ii este frica sa se afirme.’’-Alexandra Alvarez.

Vezi si:  Top 10 accesorii pentru vara

,,A doua varianta va fi favorita fanilor, talie inalta, cu decupaje inalte. Lucrul bun la acest stil, este ca acopera cantitatea corecta din abdomen in timp ce decupajele inalte alungesc picioarele, asa devenind sexy dar nu prea conservator.’’-Alexandra Alvarez.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *