|

Ce purtam in perioada toamna-iarna ?

Pentru femei este o adevarata provocare sa mearga la shopping si sa ia o decizie cu privire la ce vor sa cumpere. Si asta se intampla nu din cauza faptului ca nu au ce sa aleaga, ci datorita faptului ca sunt prea multe optiuni disponibile, prea multe haine si prea multe feluri de combinatii vestimentare. Dar cu toate acestea, instinctul feminin si preferintele vestimentare fac femeia sa aleaga destul de usor ce sa cumpere.

Daca la barbati, principala grija atunci cand vine vorba de alegerea hainelor este culoarea, ei bine, femeile iau in calcul mult mai multe lucruri. Se gandesc la material, la alte articole vestimentare cu care va asorta produsul cumparat, la sezonul in care il va purta, daca este la moda, daca se asorteaza cu anumite accesori etc.

Pentru o femeie este intotdeauna o adevarata grija faptul ca le lipseste ceva din garderoba. Multora dintre noi ni se pare ca niciodata nu avem destule geci, destule genti, bluzite sau mai ales pantofi. Iar pe langa asta, multora dintre noi ni se pare ciudat sa purtam aceeasi tinuta 2 ierni la rand. Ceva trebuie imbunatati an de an.

Pentru aceasta toamna, in alcatuirea garderobei puteti alege articole vestimentare bazate pe gri, alb si negru, adaugand apoi si accesorii mai colorate. Datorita faptului ca internetul ne permite cu usurinta acum sa vedem sute de modele de haine, nu ar trebui sa fie foarte greu sa ne facem o garderoba foarte personalizata si in trend. Problema, cred, pentru fiecare este bugetul disponibil.

Toamna, incepem sa ne bagam rochiile inapoi in sifonier si sa scoatem din nou gecile, blugii si pantalonasii mai grosi. Dar asta nu inseamna ca nu ne mai putem scoate ine videnta anumite parti ale corpului. Dimpotriva, pantalonii mulati sau hainele special facute pentru a scoate in evidenta diferite parti ale corpului sunt la mare cautare si totodata disponibile in foarte multe magazine.

Ia romaneasca este un articol vestimentar din ce in ce mai apreciat de femeile moderne si chiar daca este o piesa ce se poarta mai mult in anotimpurile calduroase, ele isi gasesc locul in tinuta noastra vestimentara si toamna sau chiar iarna.

Chiar daca iti doresti o tinuta simpla, extravaganta sau fabuloasa pentru aceasta toamna, in cele din urma totul se rezuma la bugetul disponibil.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...