Mii de imagini se perinda pe langa noi in fiecare zi, strecurandu-se subtil in mintea si imaginatia noastra. Avem puterea incredibila de a tese mereu imagini noi si de a recrea fantezia adaugandu-i propria noastra magie, iar aceasta, poate fara sa fim constienti, devine motorul secret al realitatii. Avem nevoie de vise. Avem nevoie de imagini frumoase. Avem nevoie de culoare. Filmul alb-negru are farmecul sau, dar viata are culoare, asa cum noi avem fiecare culoarea noastra. Fiecare persoana are un anumit miros, un anumit gust si o anumita culoare. Culoarea ne creioneaza personalitatea si ne defineste.

Am observat la un moment dat ca garderoba mea este extrem de gri. Nuantele inchise domneau in dulapul inert si totusi, purtam negrul cu zambetul pe buze. Si atunci, m-am decis sa incerc ceva nou, sa incep cu pasi marunti sa ma imbrac in culoare. Am inceput cu o esarfa rosie si deja am simtit ca stilul si starea mea interioara s-au imbunatatit. Apoi, au urmat rochii colorate, jachete, costume si cateva paltoane. Nu am renuntat la hainele negre sau gri, care se asortau de minune cu noul val de culoare. Am ales culorile care mi se potriveau. Rosul intotdeauna a fost o slabiciune nemarturisita pana atunci. Movul m-a intrigat mereu, albastrul ma aducea de fiecare data la malul marii, simtind nisipul fin sub talpi, iar verdele parca imi intregea aceasta explorare in lumea culorilor.

Mi-am inlocuit si pantofii sau balerinii negri cu pantofi colorati, asortati cu tinuta in nuante vii amestecate cu acea nuanta grava de gri. In fiecare dimineata, simteam ca imi pot reprezenta starea de spirit perfect printr-o noua tinuta si o noua culoare. Iar toate acestea, as putea spune ca m-au intregit. Am descoperit o lume plina de culori. Am inceput sa zambesc in culori. Purtam zambetul si inainte, dar acum zambetul s-a imbracat in ruj rosu, pentru a se asorta cu superba rochie rosie care a devenit rapid in topul preferintelor mele.

Vezi si:  Moda estivala- cele mai frumoase asocieri pentru o vara minunata
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *