|

Cum alegi ochelarii de soare in functie de forma fetei

Ovala, rotunda, patrata…exista mai multe tipuri si in ceea ce priveste forma fetei. Drept dovada, nu poti imprumuta ochelarii de soare de la cea mai buna prietena deoarece aveti o forma a fetei diferita. Incearca si convinge-te de acest lucru. Daca esti o persoana sensibila la lumina soarelui opteaza pentru o pereche de ochelari de soare in functie de forma fetei.

Daca ai fata ovala esti o norocoasa, iti poti permite absolut orice tip de ochelari de soare. Forme geometrice, rotunde, ochelari de soare oversize, toate tipurile de monturi sunt potrivite pentru o fata ovala. Cu toate acestea, trebuie sa fii atenta sa aegi o ontura care sa se adapetze personalitatii tale: ochelarii de soare rotunzi au tendinta sa intinereasca, ochelarii de soare cu forme alungite confera un aer mai strict.

Daca fata ta este rotunda ai doua posibilitati: fie iti asumi un risc si anume optezi pentru ochelari de soare rotunzi care sa iti accentueze rotunjimile fetei fie alegi sa iti alungesti putin fata alegand o montura mai ingusta sau geometrica care va atrage atentia asupra partii superioare a fetei.

Daca ai fata alungita poti alege o pereche de ochelari de soare cu o montura mai fina. In cazul in care adopti o pereche de ochelari cu forme geometrice vei capata o alura mai stricta in timp ce formele rotunjite sunt mai armonioase, mai ales daca ai maxilarul mai pronuntat.

Daca ai fata ascutita te poti juca fara probleme cu formele geometrice sau sa iti indulcesti putin trasaturile cu ajutorul unor linii ovale. Cel mai potrivit compromis il reprezinta ochelarii tip ochi de pisica sau fluture, perfecti de altfel pentru tine, nici prea stricti, nici prea rotunzi. Te poti juca cu contrastele prin intermediul unor monturi decorate sau materiale texturate precum ochelarii de soare cu imprimeuri.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...