Fabuloasele rochii care au ajuns celebre

0

Iata ca nu numai oamenii ajung celebri, ci si unele obiecte vestimentare. Sa nu uitam de faimoasele haine purtate de celebritati care ajung sa fie vandute pe milioane de dolari, dar vorbim acum de acele haine care nu vor iesi niciodata din trend. Rochii tipice care au ajuns sa se regaseasca in garderoba fiecareia dintre noi.

Celebra Little black dress, purtata de Audrey Hepburn in Mic Dejun la Tiffany a facut furouri in anii `60, ravnita de orice femeie care dorea sa aduca un iz de eleganta pe strazile new-yorkeze. Creata de Givenchy, simplitatea acestei rochii pune in evidenta forma supla de felina a oricarei femei, oferindu-i o dulce simfonie eleganta in prezenta si in fiecare pas pe care ea il face.

The wrap dress sau rochia petrecuta din jerse, creata de Diane von Furstenberg este una dintre preferatele rochii ale femeilor care imbina senzualul cu practicul, aducand iar eleganta in prim-plan si iata, din nou o linie simpla. Lansata in anii `70, aceasta rochie nu s-a pierdut de-a lungul anilor, fiind actuala si purtata poate in fiecare zi de mii de femei care imbraca strazile in eleganta.

Tot in anii `60 a aparut si rochia din tricot, creata de Sonia Rykiel. Comoda dar extravaganta, aceasta rochie nu lipseste din garderoba unei femei. Cand vara se duce sa doarma, iar natura se preschimba in aramiu si blond, aceste rochii din tricot isi fac superba aparitie. Dungi multicolore ametesc trupurile in miscare, oferind doze de nebunie controlata in aceasta contemporaneitate.

Iata cateva dintre rochiile care nu se vor pierde cu trecerea timpului si vor pastra simplitate si eleganta in vestimentatia femeilor. Rochii elegante care au vorbit despre o epoca a emanciparii si exploziei culturale, venind in completarea feminitatii si a unei libere exprimari.

Vezi si:  Rochii din flori
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *