Femeia de astazi si extensiile

0

Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, nu asa spune o vorba veche din popor? O femeie frumoasa e ca o comoara pe care multi si-o doresc, dar putini o pot avea.

Lasand la o parte filosofia, astazi, femeia este dispusa sa faca fata schimbarilor, sa adopte noi stiluri, noi imagini, noi atitudini in fata societatii devenite cateodata monotona. Mi se pare firesc! Este cunoscut faptul ca in urma cu mult timp, dar chiar si in prezent, in unele tari, femeia a fost si este tratata ca un obiect de uz casnic, potrivit doar pentru treburile gospodariei si pentru nasterea copiilor intr-o familie. Noroc de democratie, altfel nici astazi nu s-ar fi schimbat mentalitatea din trecut, in tara noastra! Pentru a renaste din propria cenusa, pentru a se simti importanta, iubita si apreciata, femeia de astazi se respecta, in adevaratul sens al cuvantului. (Desi, fie vorba intre noi, unele dintre ele nu fac diferenta intre „a se respecta„ si „a exagera„ in privinta imaginii proprii.) Ei, nu discutam acum despre acest aspect, ci despre calitatea femeii de a determina trecatorii sa-si intoarca ochii dupa ea, in societate (la modul bun al cuvantului).

Care este partea corpului care atrage privirile de cele mai multe ori la o petrecere, chiar si in viata de zi cu zi, la locul de munca? Parul, desigur! Podoaba capilara reflecta igiena cotidiana si necesara, modul de viata, ingrijirea personala si, de ce nu, personalitatea. De cativa ani, mondenitatile, dar si femeile, in general, apeleaza la extensii par. Trebuie sa recunoasteti, e o metoda simpla, extrem de avantajoasa financiar, privind pe termen lung si cu rezultate incredibile! Se pot diferentia prin doua categorii: temporare si permanente. Extensiile clip-on sunt cele temporare, la care, dupa nume, va puteti da seama ca pot fi aplicate si reaplicate de cate ori doriti, chiar acasa! Sunt simplu de utilizat datorita clips-urilor cu care sunt prevazute. Ce poate fi mai usor? Sa vorbim si despre extensiile permanente! In primul rand, pot fi purtate pana la 8-9 luni, ceea ce reprezinta un avantaj pentru femeile care nu-si pot acorda destul timp coafarii zilnice. Cele mai utilizate sunt extensii cheratina datorita purtarii indelungate. Se pot refolosi la fel de simplu prin schimbarea cheratinei.

Suna destul de bine, nu-i asa? Nu uitati sa va acordati ceva timp si imaginii proprii, nu doar serviciului si ingrijirii copiilor. Veti vi surprinse de atitudinea pe care o veti capata apoi!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *