Tinuta doamnelor nu poate fi completa fara accesorii. Iar gentiile sunt categoric cele mai importante articole pentru femei. Este nevoie de genti, pentru ca completeaza tinuta, cu ajutorul lor pot fi transportati obiectele necesare.

Tendinta pentru acest sezon in cazul gentilor, include mai ales modelele confectionate din materiale naturale. Astfel, cu siguranta nu veti da gres cu gentile prevazute cu maner din lemn, cu impletituri sau cu broderii. Nici franjurile sau elementele tribale nu reprezinta o alegere neinspirata.

Doamnele au nevoie de mai multe genti, pentru tinute si ocazii diferite. Pentru iesirile in oras, aveti nevoie de genti casual. Pot fi confectionati din piele, panza si nu numai, important este sa fie confortabili. Exista modele in diverse dimensiuni, dintre care puteti alege in functie de obiectele care trebuie transportate. Optati cu incredere pentru gentile mai colorate si cu variate imprimeuri, pentru plimbari.

Un alt model necesar doamnelor sunt gentile office. Aceste modele trebuie sa fie mai intai de toate, incapatoare si destul de mari, incat sa incapa si dosarele. Materialul perfect este pielea sau pielea intoarsa, pentru ca trebuie sa fie rezistente. Iar culorile cele mai potrivite, sunt cele discrete.

La capitolul genti eleganti, aveti de unde alege. Cele mai adorate sunt gentile cu lanturi, paiete, cu detalii metalice sau cu pietre. Culorile puternice sunt ideale pentru accentuarea rochiei de seara. Rochiile fiind realizate din materiale fine si gentile trebuie sa fie din materiale cat mai delicate.

Pentru acest sezon, creatorii ofera ca si model, gentile plic. Sunt extrem de practice, iar datorita dimensiunilor reduse sunt si mai elegante.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *