Contrastele atrag intotdeauna, asa cum si opusurile se atrag, iar arta desavarsita este atunci cand imbini cu succes doua idei care aparent nu au nimic in comun, doua culori care nu-si seamana sau doi oameni care nu se plac, abia atunci compozitia este perfecta.

In fiecare dintre noi exista atatea nuante de gri care se suprapun nuantelor de alb si negru care se oglindesc intr-o societate care eticheteaza si ne imparte in tipologii si categorii. Legea echilibrului sta ascunsa in salasul fiecarui suflet, iar multiplele noastre fatete si laturi se intrepatrund in fiecare zi.

Ne surpindem ca am reactionat intr-un fel, intr-un anumit moment sau ca am actionat altfel decat ne asteptam. Vulnerabilitatea si puterea jongleaza in fiecare dintre noi. Iar acest dans pasional se vede in fiecare expresie pe care o purtam pe chipul nostru si in cele mai infime reactii pe care nu le putem controla, dar mai mult decat atat, ele construiesc personalitatea noastra, felul nostru de a fi si stilul nostru vestimentar.

Un look ambivalent poate deveni un look complet in care feminitatea excesiva, tandretea si eleganta reies din rochii cu imprimeuri florale la care adaugi puterea pe care o sugereaza rigidele jachete din piele sau paltoane scurte sau lungi cu un aer usor sobru care imbraca si protejeaza delicatetea materialelor din matase fina care-ti imbraca trupul.

Linii si croieli extravagante ale unor materiale nonconformiste pot completa gingasia si feminitatea noastra.

Combinatii surprinzatoare de materiale, aplicatii din dantele vaporoase pe piele sau stofe groase, accesorii fanteziste, metalice asociate cu voaluri fluide sau tuluri, fantezia fara limite a modei, ne modeleaza spiritul si ne intregeste personalitatea.

Vezi si:  House of Art, un brand romanesc de traditie

Barbatii se tem in schimb, uneori de femeile puternice, dar in acelasi timp si le doresc si sunt intrigati de o femeie care stie exact ceea ce-si doreste. In asa fel, imbracamintea se va mula perfect pe atitudinea si personalitatea ta, jongland fantastic atat cu vulnerabilitatea ta cat si cu puterea ta.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *