Inca din vremurile cele mai indepartate, femeile din toate regiunile planetei si din toate culturile au cautat sa-si imbunatateasca look-ul, recurgand la tot felul de trucuri de infrumusetare. Dintotdeauna insa podoaba capilara a ocupat un loc de frunte in preocuparile lor cotidiene. Daca in trecut singura modalitate de a-si lungi si indesi parul intr-un timp foarte scurt era prin folosirea diverselor peruci, in ultimii ani s-a descoperit o solutie mult mai simpla si mai eficienta la aceste probleme, solutie ce consta in atasarea unor suvite de par (numite “extensii par“) false, care se ataseaza suvitelor din parul propriu, prin diverse metode.

Trebuie stiut faptul ca purtarea unor extensii implica niste responsabilitati din partea clientei, in ceea ce priveste ingrijirea acestor suvite. In primul rand, pieptanatul trebuie sa se faca intr-un anumit fel, pentru a se evita desprinderea suvitelor atasate. Astfel, parul cu extensii trebuie pieptanat incepand de la baza sa, pe portiuni mici, inaintand catre radacina. Daca aveti extensii clip-on, le puteti desface oricand si apoi le puteti prinde la loc, dar, cum nu puteti pierde timpul de fiecare data cand va pieptanati (sa le scoateti, apoi pieptanati separat parul propriu si suvitele, apoi le prindeti la loc), se recomanda sa ocoliti la pieptanat zona in care sunt prinse suvitele.

Vopsirea parului ce are extensii trebuie facuta la un salon de coafura specializat. In cazul in care demontati extensiile inainte de vopsire si le vopsiti separat, trebuie sa aveti grija sa obtineti aceeasi culoare si pentru parul propriu, si pentru suvite. Referitor la aranjatul parului, doar foehn-ul este permis, placa de indreptat si drotul fiind total interzise in cazul in care aveti extensii cheratina sau microring, pentru a se evita topirea substantei care prinde suvitele de parul propriu. Puteti, de asemenea, sa folositi spume sau alte produse cosmetice ce folosesc silicon, avand grija sa nu le utilizati in zona unde sunt prinse extensiile.

Spalatul parului cu extensii trebuie sa se faca cu mare grija, neinsistand prea mult la radacina parului si nici in zona de prindere a suvitelor – mai ales daca aveti extensii microring, pentru ca sa nu alunece inelusele de silicon. Pe perioada in care dormiti, ar fi bine sa aveti parul impletit sau prins intr-o esarfa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *