Rochii noi impanzesc podiumul. Designerii creaza personaje de basm, tesand in jurul femeii o intreaga lume. Rochia devine o fantezie care a prins aripi si care zboara lin in jurul unei femei. Rochia este o pasare care poarta femeia in jurul soarelui.

Aceasta isi aprinde frumusetea, o deschide ca o floare si o revarsa asupra celui care o priveste, imbatandu-l cu raze si estetic.
Parade ale frumusetii se desfasoara pretutindeni in aceasta toamna, designerii prezentandu-si noi colectii, noi rochii lungi de seara sau
Rochii elegante .

Peter Pilotto a creat o rochie in forma de clepsidra, incredibil de senzuala. O balerina inocenta se regaseste in rochia marca Christian Dior, smulsa parca dintr-un Lac al lebedelor contemporan. Oscar de la Renta a creat o rochie de printesa ornamentata cu volanase. Toate fetele isi doresc sa devina ori balerine, ori printese.

Iata visul din copilarie ajuns la maturitate, imbinand femeia cu copila, Lolita jucausa cu la femme fatale. Dolce and Gabbana au creat o minunata piesa de colectie, faurind o rochie trandafir care pune in evidenta aceasta dualitate regasita in fiecare.

Un adevarat spectacol se desfasoara in fata privitorilor. Imaginatia te poate arunca mult mai departe de simplul catwalk. E mult mai mult de atat.

E femeia in centrul atentiei si in jurul careia se desfasora un spectacol invizibil, un dans ascuns de licurici si o multitudine de zane care se joaca in parul ei si impodobesc minunatele rochii de seara cu praf de stele.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *