|

O lume de basm

Rochii noi impanzesc podiumul. Designerii creaza personaje de basm, tesand in jurul femeii o intreaga lume. Rochia devine o fantezie care a prins aripi si care zboara lin in jurul unei femei. Rochia este o pasare care poarta femeia in jurul soarelui.

Aceasta isi aprinde frumusetea, o deschide ca o floare si o revarsa asupra celui care o priveste, imbatandu-l cu raze si estetic.
Parade ale frumusetii se desfasoara pretutindeni in aceasta toamna, designerii prezentandu-si noi colectii, noi rochii lungi de seara sau
Rochii elegante .

Peter Pilotto a creat o rochie in forma de clepsidra, incredibil de senzuala. O balerina inocenta se regaseste in rochia marca Christian Dior, smulsa parca dintr-un Lac al lebedelor contemporan. Oscar de la Renta a creat o rochie de printesa ornamentata cu volanase. Toate fetele isi doresc sa devina ori balerine, ori printese.

Iata visul din copilarie ajuns la maturitate, imbinand femeia cu copila, Lolita jucausa cu la femme fatale. Dolce and Gabbana au creat o minunata piesa de colectie, faurind o rochie trandafir care pune in evidenta aceasta dualitate regasita in fiecare.

Un adevarat spectacol se desfasoara in fata privitorilor. Imaginatia te poate arunca mult mai departe de simplul catwalk. E mult mai mult de atat.

E femeia in centrul atentiei si in jurul careia se desfasora un spectacol invizibil, un dans ascuns de licurici si o multitudine de zane care se joaca in parul ei si impodobesc minunatele rochii de seara cu praf de stele.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...