|

Pantofi cu toc

Pantofii cu toc sunt orice pantofi care au tocuri mai mari de 5 cm, desi asta variaza in functie de inaltime si marimea piciorului. Desi unele tocuri pot ajunge la 15-16 cm fara platforma cele mai intalnite tocuri pentru mers in afara locuintei sunt cele de 10-12 cm.

Te poti intreba cum unele femei pot purta tocuri asa de inalte, dar cu practica corecta, dedicatie si experienta orice este posibil.

Daca ai experienta in a purta pantofi cu toci de 8-9 cm vei realiza ca ti s-a format un simt natural de balans, mers si realizat treburile zilnice.

Pantofii cu toc schimba unghiul de calcare al piciorului si greutatea se concentreaza mai mult pe varful piciorului. Experienta si abilitatea este esentiala pentru a merge pe tocuri si mai inalte,
deoarece unghiul se micsoreaza si mai mult si greutatea va fi si mai concentrata pe varful piciorului.

Sunt multe metode de a invata cum sa mergi in pantofi cu tocuri foarte inalte. Purtarea de pantofi cu tocuri foarte inalte necesita o antrenare a piciorului.
Antrenarea piciorului te va ajuta sa porti tocuri inalte mai usor pe o perioada de timp mai mare. Doar prin purtarea regulata de pantofi cu toc iti vei imbunatati echilibrul si abilitatea de a-i purta.

Iata cateva sugestii utile:

Poarta tocuri in pozitia de stat pe scaun si prin casa la inceput. Dupa o perioada de timp pantofii vor incepe sa fie confortabili si vei uita ca ii porti.

Daca planuiesti sa porti tocuri afara sau la club; incepe sa ii porti intai prin casa pana incepi sa simti natural.

Incearca intai sa mergi in fata oglinzii punand un picior inaintea celuilalt. Indeparteaza-te de oglinda si verifica tinuta si corpul in timpul mersului.

Exerseaza urcand si coborand scarile, ridicand lucruri de pe jos sau calcand peste ele. Asta te va invata multe despre echilibru si te va pregati pentru iesiri in club sa pe afara.

In final, practica te face perfecta. Va trebui sa porti tocuri in magazine la shoping sau la munca pentru mult timp inainte sa inceapa sa fie natural sa porti tocuri.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented