|

Perlele – 4 feluri stilate sau cool in care le poti purta

Ai remarcat pana acum invazia de perle pe haine sau pe accesorii? Dupa valul de broderii, de brose sau de patchuri, iata ca perlele sunt noile detalii care iti vor pune in valoare toate piesele vestimentare sau tinutele.

Perlele reprezinta detaliul sic si subtil care vine cu un plus de alura pentru orice tinuta. Pe blugi, pulovere sau pantofi… unde vei alege sa porti perlele in acest nou sezon?

Pe un pulover sau pe un top. Puloverul tip sweatshirt cu un stil mai sportswear inca mai are multe zile frumoase in fata sa. Mai ales cand devine cel mai frumos datorita perlelor feminine si elegante. Pe maneci, pe gulere sau all over, perlele sunt detalile care te vor ajuta sa fii cea mai stilata si cea mai stralucitoare. Camasile de blugi cu un guler din perle sunt si ele foarte trendy. Sa nu mai vorbim despre gecile de blugi.

Pe blugi. Care este noul model de denim preferat al fashionistelor inraite? Cel cu perle, binienteles. De la buzunare si pana la picioare, denimul este invadat peste tot de perle. Cu siguranta ca vei adora sti tu aceasta alternativa la clasicele modele de blugi.

Pe pantofi. Pantofi tip mule, balerini, sandale, pantofi tip escarpen… toate, fara exceptie, adopta stilul perlat. In acest fel, chiar si cele mai simple modele de pantofi vor primi un efect Channel irezistibil.

Pe genti. Iata detaliile care te vor ajuta sa ai cele mai frumoase si mai sic tinute. Este vorba despre gentile cu perle. Gentile cu reflexii elegante si luxoase iti vor pune cel mai bine in valoare tinutele.

Perlele s-au decis deci sa iasa din « casuta » lor BCBG pentru a deveni mai cool si mai trendy. Vei gasi cu siguranta o « perla rara » printre cele mai frumoase piese vestimentare.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...