|

Poseta, manusile si ciorapii

Aceste trei accesorii fac de multe ori diferenta tinutei noastre vestimentare. Daca sunt alese corespunzator, atunci niste ciorapi pot chiar sa salveze o tinuta mai putin reusita.

Posetele sunt accesoriile necesare in orice ocazie si la orice virsta. Ca si celelalte articole vestimentare si de accesorizare si aici moda isi spune cuvantul mereu.

Se poarta cand posete mari, incapatoare, cand minuscule “tascute”, cochet atarnate din materiale variate si intr-o gama larga de culori, dar sa purtam ceea ce ne avantajeaza si ceea ce se potriveste in momentele respective.

Astfel, la cumparaturi, ne va fi de folos o geanta mare, la serviciu o poseta cu diferite buzunarase utile, iar in vizite si ocazii festive vom purta posete asortate toaletei noastre.

La rochiile de seara sant binevenite posetele din piele, lac, tesatura rochiei sau alte materiale cu fir, paiete, margele, strasuri etc.

Persoanele inalte pot purta posete de orice marime; cele de statura mica vor evita gentile mari. Tinerele fete beneficiaza de generozitatea modei actuale: pot purta gentute pe umar, hand-made-uri, simple sau adevarate “tipatoare”.

Manusile

Pe langa rolul de protectie al mainilor in anotimpul rece, manusile sant un accesoriu care intregeste tinuta. Ele pot fi din piele, dantela,lana, bumbac, in functie de scopul pentru care sunt purtate.

De asemenea, seara la ocazii speciale pot fi: manusi lungi, scurte sau treisferturi, din materiale din cele mai variate.

Ciorapii

Bine intinsi pe picior, ciorapii obisnuiti sau dresurile- azi purtati de preferinta- trebuie sa fie asortati cu stilul hainelor; la o tinuta sport vom asorta ciorapi tricotati in culori frumos armonizate cu fularul sau manusile.

Poseta, manusile si ciorapii 1180358805 1361 0 Poseta, manusile si ciorapii Chulki 300×300 Poseta, manusile si ciorapii

La serviciu vom purta ciorapi obisnuiti in stare perfecta, iar in ocazii festive putem pune ciorapi fini sau stralucitori cu efecte de fir.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.