Aceste trei accesorii fac de multe ori diferenta tinutei noastre vestimentare. Daca sunt alese corespunzator, atunci niste ciorapi pot chiar sa salveze o tinuta mai putin reusita.

Posetele sunt accesoriile necesare in orice ocazie si la orice virsta. Ca si celelalte articole vestimentare si de accesorizare si aici moda isi spune cuvantul mereu.

Se poarta cand posete mari, incapatoare, cand minuscule “tascute”, cochet atarnate din materiale variate si intr-o gama larga de culori, dar sa purtam ceea ce ne avantajeaza si ceea ce se potriveste in momentele respective.

Astfel, la cumparaturi, ne va fi de folos o geanta mare, la serviciu o poseta cu diferite buzunarase utile, iar in vizite si ocazii festive vom purta posete asortate toaletei noastre.

La rochiile de seara sant binevenite posetele din piele, lac, tesatura rochiei sau alte materiale cu fir, paiete, margele, strasuri etc.

Persoanele inalte pot purta posete de orice marime; cele de statura mica vor evita gentile mari. Tinerele fete beneficiaza de generozitatea modei actuale: pot purta gentute pe umar, hand-made-uri, simple sau adevarate “tipatoare”.

Manusile

Pe langa rolul de protectie al mainilor in anotimpul rece, manusile sant un accesoriu care intregeste tinuta. Ele pot fi din piele, dantela,lana, bumbac, in functie de scopul pentru care sunt purtate.

De asemenea, seara la ocazii speciale pot fi: manusi lungi, scurte sau treisferturi, din materiale din cele mai variate.

Ciorapii

Bine intinsi pe picior, ciorapii obisnuiti sau dresurile- azi purtati de preferinta- trebuie sa fie asortati cu stilul hainelor; la o tinuta sport vom asorta ciorapi tricotati in culori frumos armonizate cu fularul sau manusile.

Vezi si:  Ce purtam in perioada toamna-iarna ?

Poseta, manusile si ciorapii 1180358805 1361 0 Poseta, manusile si ciorapii Chulki 300×300 Poseta, manusile si ciorapii

La serviciu vom purta ciorapi obisnuiti in stare perfecta, iar in ocazii festive putem pune ciorapi fini sau stralucitori cu efecte de fir.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *