|

Probleme pe care le intampina persoanele supraponderale

Fiecare om are propriile neajunsuri si probleme. Atunci cand vine vorba despre fizic, unii sunt foarte norocosi, avand tot timpul o greutate optima, in timp ce altii sunt mai putin norocosi, mai putin ambitiosi sau pur si simplu pofticiosi si ajung sa acumuleze o multime de kg in plus. Pentru cei din urma, odata cu greutatea apar o multime de alte probleme, nu tocmai usor de rezolvat.

Care sunt cele mai mari probleme pe care le intampina persoanele supraponderale?

1) Probleme de sanatate. Sunt cele mai neplacute probleme si apar din cauza grasimii care are obiceiul de a bloca din eficienta organelor. Daca ai probleme cu greutatea, sfatul cel mai bun pe care trebuie sa il urmezi este acela de a merge frecvent la medic si de a incerca sa iti faci un plan de slabire cat mai bine pus la punct.

2) Probleme legate de imbracaminte. Procentul persoanelor supraponderale este unul destul de mic, cel putin daca vorbim despre Romania. Tocmai de aceea, magazinele care au haine marimi mari sunt destul de putine. Mai putine sunt cele care au haine marimi mari barbati, cunoscandu-se faptul ca partea masculina a societatii nu este tocmai atrasa de shoppingul de haine. O persoana grasuta trebuie sa se organizeze foarte bine, sa caute magazine online si offline care sa ii ofere produsele de care are nevoie si chiar sa apeleze la un croitor.

3) Probleme legate de produsele din comert. Sfaturile de slabire implica, de cele mai multe ori, sportul. Din pacate, pentru cei care au peste 100 de kg, pot aparea probleme legate de folosirea produselor sportive. Bicicletele, aparatura de sala sau chiar si incaltamintea, au anumite limitari in ceea ce priveste greutatea. Din pacate, o persoana supraponderala va fi nevoita sa investeasca ceva mai multi bani in echipamente.

Toate aceste probleme pot fi rezolvate, chiar daca nu usor. In ultimii anu au aparut din ce in ce mai multe forumuri de discutii dedicate persoanelor supraponderale, unde sunt gasite tot felul de solutii interesante. De asemenea, magazinele pentru grasi si grasuti sunt si ele din ce in ce mai dese, atat in mediul online cat si in mediul offline.

Sfatul nostru este acela de a incerca, pe cat posibil, sa obtii o greutate optima. Este mai confortabil, mai atractiv si mai sanatos.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...