Ralph Lauren lanseaza colectie vintage

0
Intreaga lume este indragostita de vintage. Fie ca-l regasim in arta, fotografie si in mod special in moda, tot ceea ce este vintage ne frapeaza si ne incanta.
Ne-am nascut prea tarziu, suntem prea indragostiti de trecut sau vrem sa fim altfel iar contemporanul ne inghite? Unul dintre personajele din filmul lui Woody Allen, Midnight in Paris spune ca prezentul intotdeauna este plictisitor pentru ca apartii acelui timp. Daca traiesti in anii`60, vei fi poate fascinat de anii `20, dar daca apartii anilor `20 vei fi fascinat poate de anii 1900. Si totusi pentru omul contemporan, pierdut intr-o lume digitala, trecutul are cu totul alta savoare, trecutul are poezie si poveste. Prezentul este mereu pe fuga, informatia ne acapareaza, iar de multe ori selectia devine dificila. Acest vintage capata cu totul alte dimensiuni. Nu sunt doar niste obiecte sau haine, ci fiecare devine o poveste si fiecare declanseaza o amintire si aroma unui timp regasit.

Ralph Lauren se intoarce si el in timp, lansand o noua colectie vintage. Multe dintre modele sunt din arhiva brand-ului, iar de aceasta data cumparaturile se pot face online, avand astfel acces oricine din intreaga lume. Lauren recunoaste ca inca din copilarie a fost atras de lucruri vechi, de la uniforme militare, la tricouri purtate, la jachete din blug, la tablouri vechi, fotografii ingalbenite sau mobila veche. Fiecare obiect din acesta are o poveste in spate. Lauren a fost atras de aceasta poveste, de artistul din spatele creatiei si mai ales de rezistenta acestor obiecte in timp.

In fiecare sezon, Lauren va lansa o colectie vintage, din arhivele sale. Prima colectie este Colectia Western, care este alcatuita din jachete pictate de mana, rochite sau genti din piele lucrate manual. Obiectele vor veni fiecare cu propria lor poveste atasata. Colectionarii de vintage vor fi cu siguranta innebuniti de noua initiativa Ralp Lauren.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *