Fantezia capata contur in aceasta realitate. Prinde aripi si petale, atat de placute la atingere. De la bai regale scufundate in petale, la paturi acoperite de flori si poteci impanzite de petale, acum florile se si poarta. Sa uitam banalele imprimeuri florale care au doar puterea de a sugera ideea unui camp coborat din Eden, ideea unei naturi desenate, a unui camp de maci sau a unei floarea-soarelui ce asteapta sa iasa din dulap pentru a simti caldura mamei sale.

Kuga Designs a facut un pas inspre natura, pastrand-o in forma ei pura. A creat Rochii din trandafiri, Rochii lungi de seara
din lalele sau frunze, palarii amestecate cu flori, pantofi care se ridica in frunze de palmier si adevarate rochii lungi cu trena acoperite de natura. Aceste rochii elegante ma poarta spre alte taramuri, ma duc cu gandul la Craiesele din povesti, la o zana a primaverii, la regine coborate din fanteziile noastre colective. O pot vedea pe insasi Mama Natura defiland pe un podium, acaparand printr-o senzualitate primordiala.

Este fascinanta aceasta intoarcere la natura, la o simplitate atat de complexa, care ridica orice femeie la un rang inalt de regina sau zana, de creatura fantasmagorica. Este minunata aceasta ruptura de cotidian, frantura unei lumi industriale in care traim, in care ne perindam in sintetic si ermetic. Aceasta idee vine aproape ca o revelatie, ca o gura de aer proaspat inspirata intr-un cadru atemporal si aspatial, in care femeia se completeaza cu natura din care face parte, in care florile o incununeaza, iar ea se regaseste in Paradisul Pierdut.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *