Florile – simbolul profund al iubirii si al pacii

0

Florile, la inceputurile lor pe aceasta planeta

Florile nu sunt simple organisme vegetale cu o existenta comuna tuturor plantelor de a produce necesarul de oxigen pentru a ne asigura viata si longevitatea pe aceasta planeta. Acestea au comunicat cu noi printr-un limbaj propriu inca de la prima aparitie a lor, pe care unii au inteles-o mai in profunzime, iar altii au ramas la un nivel mai superficial. Se spune ca simbolistica acestora este mai profunda decat ne putem imagina, insa, cert este ca, mesajul general transmis de orice floare indiferent de marimea sau cromatica sa este cel al dragostei si al pacii, vazut din varii unghiuri. Desigur, daca am analiza in profunzime fiecare floare a acestei planete, am constata cu stupoare ca fiecare are istoria ei, si simbolul ei specific. De aceea atunci cand ne hotaram sa daruim un buchet de flori, trebuie sa ne gandim in primul rand la mesajul pe care vrem sa il transmitem, si astfel putem alegea floarea sau buchetul perfect.

Cu secole in urma se intampla ca de multe ori, cei care daruiau florile erau si cei care le culegeau, sau, daca erau folosite doar drept ornament in marile case sau palate ale burghezilor din trecut, erau special alese de slujitori conform gusturilor stapanului. Se considera a fi un gest cu o incarcatura mai mare de sentimente (indiferent daca era iubire, dragoste fata de parinti sau apropiati, modalitate prin care iti cereai scuze sau doreai multa sanatate persoanei in cauza) atunci cand florile sunt primite direct de la persoana care vrea sa transmita mesajul specific. Si pe atunci mai existau persoane numite exclusiv sa indeplineasca o astfel de sarcina, dar nu existau propriu-zis afaceri ce aveau drept scop livrarea de flori la domiciliu.

Vezi si:  Vrei sa fii o diva?

 

Florarii online, o noutate in era tehnologica

Secolul XXI soseste cu aceasta noutate: flori la domiciliu, intr-un timp cat mai scurt si servicii fara cusur. Ceea ce devine tot mai tentant este ca aceste buchete pot fi comandate online, in conditii perfect sigure. Plata se poate realiza prin mai multe metode: prin card bancar, PayPal, transfer bancar sau Western Union. Serviciile oferite in materia livrarii de flori sunt complete, sigure si totdata pot suprinde prin anumite idei inedite pregatite pentru clienti.

Atunci cand optati pentru a comanda un aranjament floral, sau pur si simplu comandati flori, aveti grija sa parcurgeti cu atentie ofertele propuse, si ganditi-va de mai multe ori la scopul pe care il aveti in vedere prin mica atentie pe care urmeaza sa o oferiti. Site-ul va propune oferte cu diverse produse auxiliare cum ar fi o vaza, o cutie de ciocolata sau o jucarie de plus, insotite, bineinteles, de o felicitare cu mesajul pe care dumneavoastra doriti sa il transmiteti.

Pentru a va usura din decizii, va informam ca buchetele sau aranjamentele florale care sunt propuse spre vanzare sunt realizate si ordonate in functie de diverse categorii, cum ar fi: flori de sarbatori, flori dupa ocazie, flori dupa sentiment, flori dupa culoare s.a. Acum este foarte simplu sa alegeti, iar restul efortului este depus de persoanele special insarcinate cu aceste functii.

Florile sunt livrate in mai putin de 24 de ore la destinatar

Domeniul livrarii de flori la domiciliu (mai ales online) este unul ce se afla inca in stare incipienta din punct de vedere al dezvoltarii, de aceea este bine sa aveti grija de unde comandati aceste aranjamente florale, intrucat uneori v-ati putea confrunta cu dezamagirea. Studiati bine piata si review-urile oferite de persoane care deja au beneficiat de aceste servicii, deoarece orice mic sfat este bine venit intr-un astfel de domeniu.

Vezi si:  Care e timpul potrivit pentru fiecare lucru din viata ta?

Florile au reprezentat mereu un subiect foarte discutat, datorita puterii si gingasiei lor, exercitate asupra omului. Fie ca ne protejeaza de duhurile rele (ca in Antichitate), sau reprezinta anumite trairi ale noastre, este placut sa le primim si poate este si mai placut sa le daruim. De multe ori, prin faptul ca alegem sa daruim o floare, incercam in mod indirect sa ne evidentiem trasaturile noastre mai ascunse, mai romantice, mai profunde, pe care le exprimam numai in fata anumitor persoane, si, ce modalitate este mai buna de a ne revela caracterul, decat prin intermediul florii si al povestii pe care o relateaza.

Nu evitati sa daruiti flori, nu evitati sa va aratati latura mai pasionala, faceti alegeri usoare, comode si calitative. Alegeti livrarea de flori online. Alegeti site-ul care va ofera servicii complete intr-un timp redus!

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *