Lucruri pe care nu le stiai despre femei

0

Sunt multe lucruri care nu le stim despre femei, asa ca cel mai bine ar fi sa le aflam impreuna:

Femeilor le plac sa discute despre probleme lor personale si acest lucru le face sa se simta mai in siguranta.

La femei lobul parietal este de 40 cm, iar la barbati dimensiunea lui este de 43 cm. Asta arata ca sunt mari diferente in structura creierului in functie de sex si acest lucru arata un regim deosebit de actiona in anumite privinte.

In general, femeile nu se rusineaza de faptul ca au anumite dificultati. Pentru ele nu conteaza cat de competente sunt ci le interezeaza de relatiile pe care le au cu cei apropiati.

De multe ori atunci cand o femeie este cu un barbat, ea incearca sa-i schimbe comportamentul in bine, chiar daca el nu vrea si nu este de acord cu acest lucru.

De obicei o femeie se simte bine cand are pe cineva in preajma ei cu care sa vorbeasca despre problemele care apar in fiecare zi, iar la polul opus un barbat se simte bine in momentul in care isi rezolva singur problemele.

In cazul in care o femeie este slaba din punct de vedere emotional si nu mai are incredere in propia persoana, ea are nevoie de iubire si de cineva care poate sa ii ofere afectiunea de care nevoie.

Daca o femeie pune capat sentimentelor negative in momentul cand vine vorba de relatiile cu cei dragi, acest lucru il va face si cu sentimentele pozitive si in acest caz relatia nu va mai merge. De regula o femeie trebuie sa isi exprime si sa vorbeasca despre sentimentele negative pentru a da frau liber sentimentelor pozitive.

Vezi si:  5 subiecte pe care trebuie sa le discuti intotdeauna cu medicul tau ginecolog
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *