Obiecte De Ingrijire Personala Ieftine In Aceasta Perioada

0

Lifehacker.com a postat acum cateva saptamani un articol in care isi sfatuia cititorii in ce perioada a anului sa isi cumpere anumite produse, astfel incat sa beneficieze de un pret mai redus.
Pe acelasi sistem, vom vorbi astazi despre cateva obiecte de ingrijire personala ce au un pret mai redus in aceasta perioada a anului, gratie anotimpului friguros, dar si a cererii scazute pentru astfel de produse.

Prima categorie de produse sunt epilatoarele, produse de care orice femeie are nevoie. Totusi, se pare ca pe timpul iernii, datorita faptului ca se expun la umezeala, femeile prefera sa foloseasca alte metode de epilare decat cele bazate pe smulgerea firelor de par. Astfel, pretul epilatoarelor este destul de redus, cu circa 10-15% fata de perioada primavara-vara; sigur, acest lucru nu e valabil la toate magazinele online, insa per ansamblu, cu un pic de documentare, ar trebui sa gasiti cateva astfel de produse mai ieftine.

De asemenea, ondulatoarele sunt iarasi o categorie de produse de ingrijire persoanala ce teoretic, ar trebui sa aiba un pret mai mic pe perioada iernii. Motivul? Fiind sezonul rece, nu foarte femei mai risca sa mearga cu capul descoperit, dorind astfel sa se protejeze de bolile specifice iernii(raceli mai mult sau mai putin grave, pneumonii, sinuzita, gripa, etc), astfel ca nu au nevoie de un astfel de obiect. Perioada de popularitate a acestui tip de produse incepe undeva in jurul lunii martie, atunci cand temperatura de afara creste la peste +5 grade Celsius. Din pacate, odata cu cresterea temperaturii cresc si preturile, gratie inmultirii numarului de cereri. Ca si in cazul epilatoarelor, preturile la ondulatoare in aceasta perioada sunt cu 10-15% mai mici fata de preturile din perioada de top, astfel ca cei ce au nevoie de un astfel de produs, in masura in care bugetul le-o permite acum, ar face bine sa si-l achizitioneze inca de pea cum.

Vezi si:  Vrei sa fii o diva?
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *