O sa incep cu: de ce oare niciodata nu avem pantofi destui? Eu una, oricate perechi de pantofi as achizitiona, tot nu am cu ce sa ma incalt… Cred ca sunt in stare ca la fiecare salariu, sa cheltui cel putin jumatate pe o pereche de pantofi.

Cel putin la Eleganza intotdeauna am gasit o geanta sau o pereche de pantofi carora nu am putut sa le rezist.

Stiu ca de foarte multa vreme nu se mai poarta geanta asortata la pantofi, dar foarte greu renunti la anumite obiceiuri, mie una asa mi se intampla. Atunci cand achizitionez un articol nou, intotdeauna ma uit sa vad totusi daca mai gasesc cate ceva cu care sa il asortez.

La ora actuala intr-un magazin de pantofi ma simt precum copii, pe care nu ii poti stapani intr-un magazin de jucari, as vrea din toate cate una.

De la cizme, botine, pantofi cu toc, pantofi eleganti, platforme, sandale, balerini, adidasi, orice fel de incaltari sunt tocmai bune de probat si de cumparat!

Daca stam sa analizam un pic situatia cred ca pornind de la acest lucru se pot spune foarte multe si asta despre fiecare dintre noi.

pantofi-stilleto-2015Chiar si noi avem niste nume care au impus un anumit respect in ceea ce priveste moda, nume ca Mihai Albu, Mihaela Glavan, Coca Zabolotenu, Clara Rotescu, Lena Criveanu si cu atatea nume care practic ne reprezinta, pe noi ca tara si ca popor, oricat ai vrea nu poti sa fi superficial in ceea ce priveste acest aspect.

De aceea, cand vorbim despre pantofi si achizitionarea lor, nu mai putem fi oprite.

Vezi si:  Cumpara haine de dama Zara online

Iar un sfat util pentru toate dintre noi ar fi sa incercam sa ne luam incaltamintea la sfarsitul unei zile de munca, explicatia ar fi foarte simpla, piciorul ne poate spune ce suporta si ce nu.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *