Spre altar, cu stil. Cum alegi rochia de mireasa

0

Cand iti planifici nunta, destul de putine lucruri par mai interesante decat alegerea rochiei de mireasa. Cand ai atat de multe optiuni la indemana, atat de multe modele si atat de multe magazine de unde poti alege, trebuie sa stii care sunt criteriile de baza dupa care sa te decizi ce fel de rochie vei purta in ziua nuntii tale. 

Si chiar daca ti-a placut la nebunie rochia pe care a avut-o cea mai buna prietena a ta, nu-ti imagina ca modelul va fi potrivit si pentru tine. Stilul personal este principalul aspect care influenteaza alegerea rochiei de mireasa iar apoi intervin factori precum silueta ta, stilul nuntii, data si locatia unde se va desfasura evenimentul si nu in ultimul rand bugetul pe care il ai alocat.. 

Si cum o mireasa nu se face remarcata doar prin rochia pe care o poarta, dupa ce ai ales modelul, va trebui sa completezi tinuta cu accesoriile adecvate, de la bijuterii, voal, manusi pana la desuuri si pantofi. Intra in cerculmireselor si afla cum sa-ti alegi accesoriile cele mai potrivite pentru rochia de mireasa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *