|

Charcoal latte, o bautura detox pe baza de carbune vegetal

Se pare ca charcoal latte este noua bautura sanatoasa de testat neaparat. Pe baza de bautura vegetala si de carbon activ, aceasta bautura este celebra datorita virtutilor sale detox minunate si purificatoare.

Cu siguranta ca ai auzit deja de unicor latte, o bautura multicolora pe baza de lapte de cocos, dar si de golden milk, o bautura foarte sanatoasa pe baza de curcuma. Acum se pare ca este foarte in voga charcoal latte, o bautura pe baza de carbunte vegetal cu multiple beneficii pentru sanatate.

O bautura foarte sanatoasa si estetica in acelasi timp. Creata de catre nutritionistul londonez Jodie Brandman, charcoal latte este o bautura cu un succes surprinzator. Culoarea sa inedita in nuante de alb si de negru a sedus foarte multa lume. in plus, are un aspect foarte estetic, de unde si succesul sau rasunator de pe Instagram.

Charcoal latte contine carbune vegetal activ si o bautura vegetala, mai sanatoasa si mai usor de digerat decat laptele de provenienta animala. Iar carbunele vegetal activ este un veritabil remediu al bunicii, foarte eficient pentru a purifica organismul si pentru a remedia problemele legate de sistemul digestiv. In plus, este cel mai bun remediu contra mahmurelii.

Si datorita proprietatilor sale detox si purificatoare, este cel mai activ agent detox natural deci ar fi pacat sa nu il incerci si tu.

Cum poti prepara aceasta bautura minunata si la tine acasa? Este de ajuns daca versi 250 de ml de lapte cald peste 2 capsule de carbune activat de nuca de cocos. Si daca vrei o bautura mai dulce, poti adauga miere sau sirop de agave. Mai adauga si putina cacao pentru un plus de gust.

Atentie insa. Aceasta bautura nu trebuie sa se consume in exces si nu poate sa foe asociata cu consumul de anumite medicamente.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...