|

Cum sa scazi tensiunea cu ajutorul acestor metode naturale

Urmeaza sfaturile de mai jos pentru scaderea tensiunii arteriale: schimbari ale regimului alimentar, produse anti-stres sau uleiuri esentiale.
Cum sa iti scazi tensiunea: metode naturale

Exista alimente care te ajuta sa scazi tensiunea precum si numeroase suplimente pentru a scadea tensiunea si numeroase schimbari ale stilului de viata.

Adopta regimul mediteranean

Datorita unor alimente precum uleiul de masline, semintele de in, regimul mediteranean este extrem de bogat in fructe, legume, produse din mare si uleiuri bogate in Omega-3. Uleul de masline, semintele de in, pestele salbatic (somonul in special) si numeroase fructe si legume fac parte din cele mai importante ale regimului mediteranean.

Un supliment pe baza de ulei de peste

Una din principalele cauze ale hipertensiunii arteriale este inflamatia arterelor de-a lungul timpului. Consumul de ulei de peste, extrem de bogat in acizi grasi Omega-3 de tip EPA si DHA, reduce inflamatia din organism. O doza de ulei de peste de calitate de 1000 de miligrame in fiecare zi este cea mai buna modalitate naturala de a reduce tensiunea.

Magneziu

Magneziul este excelent deoarece ajuta la destinderea vaselor sanguine si poate avea un impact imediat asupra scaderii naturale a tensiunii arteriale (numeroase sunt persoanele cu o carenta de magneziu). 500 de miligrame pe zi reprezinta cea mai potrivita doza pentru a incepe sa iti tratezi problemele cu tensiunea.

Sporeste nivelul de potasiu

Element esential, potasiul si alimentele bogate in potasiu precum avocado sau pepene contribuie la contracararea efectelor sodiului si la prevenirea hipertensiunii. Apa de cocos si bananele se numara printre cele mai bogate alimente in potasiu. Apa de cocos este ideala daca iti doresti sa bei ceva dulce de-a lungul intregii zile.

Suplimentele pe baza de potasiu nu sunt atat de eficiente ca simplul consum de alimente bogate in potasiu.

Sursa: https://www.pressesante.com/savoir-baisser-sa-tension-arterielle-avec-ces-cinq-methodes-naturelles/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented