|

Remedii naturale pentru migrene

Exista dureri de cap si exista migrene. Cel putin una din zece persoane a simtit pe propria piele acest tip de durere de cap, ce vine cu durere intensa si alte simptome. In timp ce unii oameni sufera de migrene doar in mod ocazional, altii au migrene de mai multe ori pe luna si acestea le afecteaza semnificativ viata de zi cu zi.

Cercetarile au aratat ca exista numeroase remedii pentru migrene, inclusiv ierburi naturale si suplimente care sunt de un real ajutor si reduc nevoia de a apela la medicamente. Aceste terapii naturale nu reduc doar numarul migrenelor experimentate, dar reduce si gravitatea unei migrene.

Numeroase sunt persoanele care sufera de migrene si aleg singure medicamente precum Ibuprofen. Insa, remediile naturale se dovedesc a fi si ele eficiente. Urmatoarele remedii naturale iti pot fi de folos inreducerea durerii provocate de migrena.

Vitaminele din grupa B in special B-2 sunt de multe ori folosite la migrene. Studiile arata ca Vitamina B-2 reduce frecventa aparitiei migrenei.

Ceaiul de menta este un tratament natural impotriva senzatiei de greata de mai multe secole, iar greata de multe ori este insotita de o migrena . Poti adauga frunzele uscate maruntite in apa calda sau poti cumpara ceai de menta direct din magazin.

Numeroase sunt uleiurile esentiale care functioneaza perfect impotriva durerilor si simptomelor de migrene. Studiile arata ca aplicand ulei de menta pe frunte scapam in mod eficient de durere sau inhaland ulei de lavanda reducem in mai putin de 15 minute durerile cauzate de migrena.

Multe din persoanele care sufera de migrena sunt sensibile la lumina, afectiune cunoscuta si ca fotofobie. Cu cat mai puternica este lumina cu atat mai puternica este durerea de cap. Deci o camera intunecata si linistita poate spori durerile de cap cauzate de migrena.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...