|

Remediul natural care te ajuta sa te debarasezi de metalele grele

Numeroase sunt metalele grele care reusesc sa intre in corpul nostru pe calea aerului, apei, hranei sau prin piele. Aceste metale grele sunt plumbul, mercurul, cadmium, aluminiu si uraniu. Aceste toxine reprezinta cauza principala a numeroase probleme de sanatate. Daca ai fost vaccinat, daca ai o plomba dentara, atunci corpul tau este mai susceptibil de a fi contaminat cu aceste metale grele. Trebuie sa stii ca este important sa ne curatam corpul in mod regulat atat pe interior cat si pe exterior.

Poti face acest lucru prin intermediul unor suplimente naturale, prin practicarea unor sporturi precum Yoga sau consumand sucuri de legume si fructe.

Una din modalitatile preferate de detoxifiere a corpului ramane consumul de suc de legume verzi in fiecare dimineata. Sanatatea trebuie sa fie o prioritate pentru tine indiferent de ocupatia ta. Sucul de legume verzi reprezinta garantia unei sanatati optime deoarece furnizeaza mineralele, antioxidantii si vitaminele de care are nevoie corpul nostru. Sucul de legume verzi intareste ficatul si contribuie la eliminarea toxinelor si metalelor grele.

Iata reteta

-un castravete mediu ;

– 2 sfecle mici ;

– 1-2 lingurite de seminte de chia ;

– un buchet de coriandru ;

– telina tocata ;

– varza tocata ;

– ½ lamaie verde ;

-un buchet de patrunjel ;

– putin ghimbir ;

Incearca sa gasesti intai si intai ingrediente organice. Dupa care spala-le cu grija. Pune toate ingredientele, in afara de semintele de chia intr-un blender. Adauga semintele de chia. Acestea din urma reprezinta o sursa excelenta de fibre solubile care iti vor ajuta corpul sa se purifice absorbind toxinele din tubul digestiv.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...