Vichy Cellu Destock – Ingrijirea avansata anticelulitica

0

Expertii Vichy avanseaza in domeniul ingrijirii corporale, oferindu-ne noul Vichy Celludestock. Din punct de vedere medical, celulita nu este considerata o boala, ci o conditie fiziologica ce afecteaza preponderent femeile. Intre 85% si 98% dintre femeile aflate dupa perioada pubertatii prezinta celulita, indiferent de originea etnica.

Celulita apare cel mai des prin cresterea volumului adipos in zona coapselor, soldurilor si a feselor si da acel aspect de ,,coaja de portocala,,. S-a demonstrat stiintific ca nici cele mai agresive diete nu dau rezultatele dorite pentru a invinge celulita care apare pe aceste zone deoarece sunt programate genetic sa reziste curelor de slabire.

Avand in vedere toate acestea, specialistii de la Vichy au gasit raspunsuri chiar in natura corpului feminin. Aceasta solutie propusa este CelluDestock, primul accelerator de slabire capabil sa accelereze efectele dietelor in zonele rezistente. Inova?ie VICHY: o formul? unic? ce asociaz? lipocidica si cafeina pura. Lipocidina si-a dovedit stiintific ca poate permite accelerarea destocarii pe perioada dietelor.

In plus, Lipocidina are o actiune importanta de preventie prin limitarea transformarii pre-adipocitelor (incapabile sa stocheze grasimi) in adipocite mature (care pot sa stocheze pana la 60 de ori volumul lor) . Pe langa acest ingredient pentru combaterea celulitei, in CelluDestock mai regasim si cafeina pura care este un ingredient de referinta ai ultimilor 10 ani. Aceasta cafeina este capabila sa activeze lipoliza si sa fragmenteze lobulii de grasime.

Noutatea consta in faptul ca CelluDestock cafeina a fost formulata la o concentratie optima de 5%. Textura CelluDestock a fost imbogatita cu acid salicilic, ce favorizeaza solubilitatea cafeinei, iar datorita proprietatilor sale de peeling permite o mai buna patrundere a cafeinei in piele.

Vezi si:  Ulei de argan – de ce ar trebui sa il folosesti neaparat

Eficacitatea produsului a fost evaluata printr-un set de teset ambitioase, menite sa masoare interactiunea dintre dieta si aplicarea unui produs topic. Pentru rezultate vizibile se aplica de 2 ori pe zi: dimineata si seara. Dupa 7 zile se poate oberva o piele vizibil mai neteda, si dupa 28 de zile se pot observa volume vizibil reduse. In concluzie, este un produs care merita incercat de catre oricine doreste sa scape de celulita si astfel sa se simta mai bine in pielea sa.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *