|

Vrei sa fii o diva?

Orice femeie ravneste la statutul de diva. Chiar daca acesta a capatat anumite conotatii negative in ultimul timp, o diva ramane o femeie excesiv de stralucitoare, care radiaza bunastare, talent si incredere in sine. O diva nu trece neobservata. In lumea de azi, e usor sa treci neobservat, dar importanta e reactia pe care o trezesti in celalalt, care poate fi admiratie sau mila. De aceea, trebuie sa stii cum sa te imbraci si bineinteles, cum sa te porti.

rochiiRochii de seara, aceste minunate piese de rezistenta au puterea magica de a transforma orice femeie in diva. Intr-adevar, stralucirea vine din interior, dar atunci cand usile unui eveniment monden se deschid, iar pasii tai te aduc in conul de lumina, in care corpul tau sublim este acoperit de rochia perfecta, statutul de diva va veni de la sine. Rochii lungi de seara sau scurte, din cele mai diverse materiale devin o adevarata expozitie de arta in cele mai diverse ocazii.

Designerii se lupta cu ideile, jongland cu materialele, taieturile si culorile. Accesoriile sunt la fel de importante. Lasa-te pe mana celebrilor Louis Vuitton, Marc Jacobs sau Prada. De asemenea, asigura-te ca porti in picioare pantofi de la Jimmy Choo sau Manolo Blahnik. La fel de importanta este increderea in sine. Iubeste-te asa cum esti si nu evita sa-ti arati formele, chipul, pe tine exact asa cum esti tu. Esti minunata! Esti o diva!

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...
Site de reduceri si oferte online.