|

Aplicatii indispensabile pentru un smartphone Android

Configurarea unui smartphone Android nou este o placere si un stres totodata. Ne-ar placea ca telefonul sa fie gata configurat odata iesit din cutie. In functie de stilul tau de viata, de dorinte si de hobby-uri, nevoile in materie de aplicatii sunt diferite. Iata cateva aplicatii indispensabile pentru un smartphone.

Netflix, Amazon Prime Video, Disney+

Incepem cu diferitele aplicatii pentru platformele de streaming cunoscute. Daca esti abonat la Netflix, Amazon Prime Video sau Disney+ atunci trebuie sa stii ca aplicatiile sunt disponibile intr-o aplicatie Android dedicata. Aceste aplicatii sunt utile atunci cand vrei sa urmaresti serialul preferat in mijlocul de transport in comun sau altundeva.

Twitch

Twitch a devenit de-a lungul anilor o platforma indispensabila pentru jocurile video dar nu numai. Daca ai obiceiul sa iti urmaresti streamerii preferati pe Twitch, aplicatia Android iti va permite sa ii gasesti unde iti doresti, cand doresti, direct de pe smartphone. De notat ese ca aplicatia dispune in egala masura de o functionalitate care iti permite sa accesezi direct jocurile video.

Swiftkey

Daca nu iti place tastatura integrata telefonului tau inteligent, te sfatuim sa incerci Swiftkey. Este vorba despre una din cele mai bune tastaturi alternative din Google Play Store. In perpetua evolutie, Swiftkey foloseste inteligenta artificiala pentru a se adapta modului in care scrii si pentru a-ti propune cuvinte adecvate. In plus, aplicatia Microsoft iti propune o corectare automata eficenta si precisa. Un must pentru a-ti redacta rapid si usor textele.

Signal

Chiar daca WhatsApp este regele incontestabil pe piata de mesagerie instant in materie de cifre, unii prefera Signal deoarece nu este atat de gurmand cand vine vorba de colectarea datelor personale. Aplicatia este recomandata si de catre Edward Snowden, un avertizor de integritate dar si de Elon Musk, patronul Tesla. Signal asigura o securitate excelenta si nu afiseaza niciun fel de publicitate sau cookies de acceptat.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented