|

Care sunt cele mai bune aplicatii care te ajuta sa iveti o limba straina?

Vrei sa inveti o limba straina sau vrei sa iti ameliorezi nivelul? Nu ai nevoie de un profesor pentru asta. In zilele noastre, exista o multime de aplicatii utile care te vor ajuta sa inveti o limba straina.

Vei gasi pe Internet o multime de aplicatii, care ofera multiple posibilitati pentru a practica gramatica sau vocablularul. Poti face asta distrandu-te.

Duolingo, cel mai bun prieten al tau, o aplicatie excelenta. Duolingo este o aplicatie foarte populara, care te va invata o limba straina foarte eficient si foarte ludic in acelasi timp. Este cel mai bun compromis intre metodele pe care le stie deja toata lumea, o aplicatie de inalta calitate, chiar daca este gratuita. Pe de parte prezinta cel mai bun concept.

Babbel. Daca ti se pare ca universul Duolingo este prea copilaros pentru tine, alege in acest caz, Babbel. Aceasta aplicatie merge pe principiul precedentei, permitandu-ti sa inveti multe limbi straine jucandu-te. Dar de aceasta data, trebuie sa platesti.

Semper, aplicatia care va ajuta sa inveti fara eforturi prea mari. Semper te va ajuta sa memorizezi, fiind cea mai eficienta maniera de a invata o limba straina. Astfel ca Semper propune mici enigme scurte, care tin in jur de 3-5 secunde, repartizate de-a lungul intregii zile.

Mosa Lingua, profesorul tau in particular, pe care il poti tine in buzunar. Aplicatia Mosa Lingua propune o invatare a unei limbi straine prin memorare. Dar ofera si ocazia de a conversa.

Memrise. Memrise te va ajuta sa inveti o limba straina prin memorare si repetitie. Se folosesc aici imagini pentru a se face asocieri cu cuvintele. Astfel ca vor deveni mult mai usor de retinut.

Busuu. Busuu te va ajuta sa iti ameliorezi intelegerea si exprimarea orala, dar si cea scrisa. Si se bazeaza pe o mare comunitate de vorbitori nativi pentru a te ajuta.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...