Cele mai bune aplicatii Android de sanatate si fitness

0

Pe Google Store exista peste 2.7 milioane de aplicatii. Unele sunt capodopere, iar altele sunt aplicatii mai putin folositoare. Daca sanatatea ta este importanta pentru tine si ai vrea sa iti poti urmari sanatatea, exercitiile facute, sau menstruatia cu ajutorul unei aplicatii, te putem ajuta. Ti-am adus o lista cu cele mai bune aplicatii Android de sanatate si fitness.

Clue
Gratuit
Femeile se pot bucura de Clue, este o aplicatie simpla cu design frumos pentru a urmari menstruatia si precizarea urmatoarei. Folosind datele introduse despre ciclul tau – si alti factori – poti folosi Clue pentru planificare, indiferent daca pentru a ramane insarcinata sau vrei doar sa iti urmaresti ciclul. Alertele pentru a -ti reaminti si calendarul te pot ajuta sa urmaresti cu usurinta menstruatia. Diferita de alte aplicatii de gen, are culori neutre si nu rozul asteptat.

Fitbit
Gratuit
S-ar putea sa cunosti Fitbit de la bratarile lui populare de fitness. Dar aplicatia poate fi folosita si fara bratara. Folosind-o pe smartphone-ul tau, aceasta poate numara pasii si activitatile facute, pentru a te ajuta sa iti realizezi scopurile zilnice. La fel sunt si optiuni sociale, asa ca poti compara activitatile tale cu prietenii tai. Este o aplicatie necesara pentru cei care folosesc bratari Fitbit, dar este o alergere la fel de buna si pentru cei care vor sa fie mai activi.

MyFitnessPal
Gratuit
Aceasta aplicatie te ajuta la slabit, calculand caloriile si urmarind exercitiile facute, te ajuta sa introduci mai putine calorii decat cele pe care le consumi. Cu designul sau inteligent si libraria mare de mancaruri, iti face mai usoara controlarea caloriilor. Scanerul de coduri de bare face mai usoara inregistrarea snak-urillor consumate. Aceasta aplicatie fitnes merge perfect si cu alte aplicatii de acest gen, asa ca datele tale nu trebuie sa fie introduse doar intr-un singur loc. MyFitnessPal nu iti va da un regiment intreg de exercitii, dar te va face mai constienta de obiceiurile tale.

Vezi si:  Aplicatii indispensabile pentru un smartphone Android
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *