|

Facebook, WhatsApp, Instagram – iata cele mai populare aplicatii ale deceniului

Facebook, WhatsApp, Intagram…care sunt aplicatiile Android si iOS cele mai populare si mai descarcate incepand cu anul 2010? Intr-un deceniu, aplicatiile mobile au transformat cotidianul nostru, obiceiurile noastre de consum, de divertisment si au un impact considerabil asupra vietii personale a milioane persoane din lume. Facebook a fost in centrul a  numeroase schimbari in ultima perioada. Grupul detine de unul singur patru din cele mai populare aplicatii ale deceniului actual si care ocupa si primele locuri in clasament.

Doar in 2019 aplicatiile din Play Store si App Store au fost descarcate de 120 de miliarde de ori. Acest lucru inseamna o crestere cu 5% spre deosebire de anul 2018. Este un progres notabil tinand cont de faptul ca numarul de descarcari nu include reinstalarile si actualizarile. Utilizatorii au cheltuit de altfel numai putin de 90 de miliarde de dolari cu achizitionarea de aplicatii pe Android si iOS. Cea mai marcanta constatare care se degaja din acest raport publicat de catre platforma App Annie este ca Facebook poseda de unul singur cele patru aplicatii mobile cele mai populare, Facebook, Facebook Messenger si WhatsApp  si sunt urmate la scurta distanta de Instagram, a patra aplicatie cea mai descarcata in ultimul deceniu.  Snapchat, care ocupa locul 5 in clasament, nu s-a bucurat de o asa mare popularitate ca si Facebook in ultimii ani.

Iata care sunt cele mai descarcate aplicatii in ultimii 10 ani :

Facebook

Facebook Messenger

WhatsApp Messenger

Instagram

Snapchat

Skype

TikTok

UC Browser

YouTube

Twitter

Iata care sunt cele mai descarcate aplicatii ale anului 2019:

Facebook Messenger

Facebook

WhatsApp Messenger

TikTok

Instagram

SHAREit

Likee

Snapchat

Netflix

Spotify

 

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...