|

Fii la zi cu email dinamic pe Gmail

Dupa deceniul trecut, experientele noastre pe internet s-au schimbat foarte mult. Am evoluat de la continuturi statice slabe la aplicatii interactive. Totusi e-mailurile au ramas aproape neschimbate, cu aceleasi mesaje statice sau sunt doar rampe de lansare pentru a completa o sarcina mai complexa. Daca vrei sa incepi o actiune, de obicei trebuie sa apesi pe un link, sa deschizi o noua fila si sa vizitezi o alta pagina.
Din 26 martie e-mailurile au devenit mai utile si mai interactive in Gmail. E-mailurile tale pot fi actualizate si la zi, ca tu sa afli mereu cele mai recente informatii. Cu e-mail dinamic, o sa poti face actiuni cu usurinta direct in mesaj, ca si RSVP pentru un event. Poti completa chestionare, te poti uita la cataloage sau poti raspunde rapid la comentarii.
Poti comenta in Google Docs, de exemplu. In loc sa primesti notificari daca cineva te-a mentionat intr-un comentariu, acum o sa vezi totul actualizat in Gmail. O sa poti citi comentariul, fara sa deschizi o alta pagina si o sa poti raspunde chiar in mesajul primit.
Si companiile au inceput sa foloseasca e-mail dinamic, pentru ca e-mailurile lor sa fie mai relevante si mai pline de actiuni. Prima data a aparut e-mailul dinamic la Pinterest, in care poti sa descoperi idei noi foarte simplu si poti salva pinurile preferate, totul chiar din mesajul primit. Dar si Booking si multe alte pagini incepe sa foloseasca inovatia.
In cateva saptamani probabil cu totii o sa avem mai multe e-mailuri dinamice, de la diferite companii. Iar in curand o sa apara si pe dispozitive mobile, cum ar fi tabletele si smartphone-urile.
Gmail-ul si e-mailurile dinamice sunt protejate cu cele mai bune programe de securitate. Pentru asigurarea securitatii cei care doresc sa trimita e-mailuri dinamice, acestea vor fi analizate intai de Gmail.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...