In functie de ceea ce doresti sa modifci la o imagine sau o poza, sunt mai multe programe de poze pe care le-ai putea folosi. Daca ceea ce cauti sa modifici la o imagine este decat dimensiunea si probabil doar putin din luminozitate si contrast, atunci poti folosi vreun program de modificat poze online, care nu mai necesita instalare. Sunt cateva programe care functioneaza online, cum ar fi picasa sau fotoflexer, precum si altele, acestea au cateva avantaje si dezavantaje. Avantajele unui program de acest gen, este ca poti uploada poza de pe orice site, sau retea sociala si o poti modifica la tine in browser.

Insa daca vrei ceva mai mult, alte efecte, sa schimbi tonalitatea, sau chiar sa truchezi poza, atunci probabil ai vrea sa incerci un program de modificat imagini ceva mai profesionist, un exemplu ar fi Photoshop, care dupa parerea mea este cel mai bun soft pentru asemenea lucruri. Trebuie sa mai adaug, ca la orice program puternic, lucrurile pot parea destul de complicate la inceput, dar dupa ce inveti putin, o sa vezi ca ordinea tool-urilor si lucrurilor de acolo este logica, si inspre avantajul tau, asa este si cu Photoshop-ul, daca o sa vrei sa faci multe cu el, atunci trebuie sa-l inveti.

Astfel ca, daca doresti sa modifci, sa retusezi doar cate putin la vreo fotografie, sunt programe de editat poze online mai usor de folosit, iar daca vrei sa faci un design, sau sa adaugi ceva efecte mai speciale, sunt programe speciale, cum este Photoshop, Illustrator sau Corel Draw, pe care le poti folosi in acest sens.

Vezi si:  Rute auto
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *