|

Romani in UK

Portalul ROMANi ONLiNE este locul de intalnire online al comunitatii de romani in UK. Infiintat in 2004, a devenit destul de repede un punct important de intalnire si socializare. Forumul de discutii este vizitat de peste 70.000 de persoane in fiecare luna si ofera rezidentilor, noilor veniti si celor care intentioneaza sa emigreze informatii, sfaturi si informatii utile.

In 2011, portalul a capatat o infatisare noua, ajungand la versiunea 7. Sectiunile vechi au fost imbunatatite, in timp ce altele noi au fost adaugate. Ghidul noului venit a fost revizuit, oferind informatiile cele mai de actualitate referitoare la acte, viata, primii pasi pe care trebuie sa ii faca niste romani in uk.

Cateva date despre ROMANi ONLiNE: in prezent are peste 12.000 de membri inregistrati, peste 70.000 de vizitatori unici lunar, multe parteneriate in urma carora romanii din uk au castigat bitele de avion, iPod-uri, vouchere de cumparaturi, bani si produse ale diverselor magazine. Serverul care gazduieste portalul este un server dedicat cu grad inalt de securitate si suficiente resurse pentru a gazdui pozele si videoclipurile utilizatorior, fara sa ingreuneze navigarea.

Parteneriatele portalului nu sunt numai de natura economica, ci si culturala. Ambasada Romaniei la Londra, Centrele Culturale din Marea Britanie, Centrele Sociale, sunt numai cateva din organizatiile cu care ROMANi ONLiNE a colaborat in vederea organizarii de evenimente.

Comunitatea de romani in uk prezenta online a ajutat in nenumarate randuri compatrioti aflati in dificultate, astfel afirmandu-se ca un grup distinct care infirma teoria conform careia “de romanii din strainatate trebuie sa te feresti”. Adinistratorii site-ului fac si ei parte din aceasta comunitate si promoveaza legalitatea, cultura si libertatea in gandire.

Cateva informatii utile pentru romanii in UK care pot fi gasite pe paginile site-ului: adresele ambasadei, centrelor culturale, centrelor sociale, magazinelor romanesti din Marea Britanie, informatii despre actele necesare, pasii care trebuiesc urmati pentru fiecare act necesar, diferentele dintre limba engleza vorbita in UK si cea din SUA.

Va invitam sa vizitati portalul nostru chiar daca nu faceti parte din comunitatea de romani in uk, pentru ca veti gasi niste exemple remarcabile de oameni care au reusit sa isi atinga scopul propus; veti intalni scriitori, pictori, poeti, oameni de afaceri, medici, ingineri, studenti si mici intreprinzatori.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...