Portalul ROMANi ONLiNE este locul de intalnire online al comunitatii de romani in UK. Infiintat in 2004, a devenit destul de repede un punct important de intalnire si socializare. Forumul de discutii este vizitat de peste 70.000 de persoane in fiecare luna si ofera rezidentilor, noilor veniti si celor care intentioneaza sa emigreze informatii, sfaturi si informatii utile.

In 2011, portalul a capatat o infatisare noua, ajungand la versiunea 7. Sectiunile vechi au fost imbunatatite, in timp ce altele noi au fost adaugate. Ghidul noului venit a fost revizuit, oferind informatiile cele mai de actualitate referitoare la acte, viata, primii pasi pe care trebuie sa ii faca niste romani in uk.

Cateva date despre ROMANi ONLiNE: in prezent are peste 12.000 de membri inregistrati, peste 70.000 de vizitatori unici lunar, multe parteneriate in urma carora romanii din uk au castigat bitele de avion, iPod-uri, vouchere de cumparaturi, bani si produse ale diverselor magazine. Serverul care gazduieste portalul este un server dedicat cu grad inalt de securitate si suficiente resurse pentru a gazdui pozele si videoclipurile utilizatorior, fara sa ingreuneze navigarea.

Parteneriatele portalului nu sunt numai de natura economica, ci si culturala. Ambasada Romaniei la Londra, Centrele Culturale din Marea Britanie, Centrele Sociale, sunt numai cateva din organizatiile cu care ROMANi ONLiNE a colaborat in vederea organizarii de evenimente.

Comunitatea de romani in uk prezenta online a ajutat in nenumarate randuri compatrioti aflati in dificultate, astfel afirmandu-se ca un grup distinct care infirma teoria conform careia “de romanii din strainatate trebuie sa te feresti”. Adinistratorii site-ului fac si ei parte din aceasta comunitate si promoveaza legalitatea, cultura si libertatea in gandire.

Cateva informatii utile pentru romanii in UK care pot fi gasite pe paginile site-ului: adresele ambasadei, centrelor culturale, centrelor sociale, magazinelor romanesti din Marea Britanie, informatii despre actele necesare, pasii care trebuiesc urmati pentru fiecare act necesar, diferentele dintre limba engleza vorbita in UK si cea din SUA.

Va invitam sa vizitati portalul nostru chiar daca nu faceti parte din comunitatea de romani in uk, pentru ca veti gasi niste exemple remarcabile de oameni care au reusit sa isi atinga scopul propus; veti intalni scriitori, pictori, poeti, oameni de afaceri, medici, ingineri, studenti si mici intreprinzatori.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *