|

Accesorii evenimente

Nunta si botezul sunt doua evenimente semnificative din viata noastra, din acest motiv dorindu-ne ca organizarea lor sa fie perfecta.

In cazul nuntilor mirele si mireasa sunt in centrul atentie, insa mireasa este cea care atrage majoritatea privirilor invitatilor. De aceea ea trebuie sa arate perfect in seara mult visata. Pe langa rochia de mireasa care reprezinta ideea de nunta si accesoriile miresei sunt importante. Ce includem la accesorii mireasa: bijuteriile miresei, diademe si accesorii pentru par, poseta, jarteluta etc. Toate acestea trebuie alese cu atentie pentru a se potrivi cu rochia si a forma un tot unitar.

Pentru botezuri, traditia spune sa dai invitatilor un cadou practic pentru ca acestia sa-si aminteasca de bebelus ori de cate ori il folosesc. Dintre marturii botez putem aminti: iconite, oglinzi, brelocuri, marturii din cristal sau murano, lumanari, marturii din portelan, rame foto.

Marturia de botez este un gest simbolic prin care multumim invitatilor ca au fost alaturi de noi la fericitul eveniment.
Se pot oferi cadouri si invitatilor prezenti la nunta, acestea numindu-se marturii de nunta.

Dintre acestea putem aminti: semne de carte, suporturi de card, rame foto etc.

Atat marturiile pentru nunta cat si cele de botez sunt un accesoriu care creeaza o apropiere intre meseni si sarbatoriti si pot fi o poarta in timp peste ani atunci cand isi vor aminti cu placere si emotie de acele clipe minunate.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...