Nunta si botezul sunt doua evenimente semnificative din viata noastra, din acest motiv dorindu-ne ca organizarea lor sa fie perfecta.

In cazul nuntilor mirele si mireasa sunt in centrul atentie, insa mireasa este cea care atrage majoritatea privirilor invitatilor. De aceea ea trebuie sa arate perfect in seara mult visata. Pe langa rochia de mireasa care reprezinta ideea de nunta si accesoriile miresei sunt importante. Ce includem la accesorii mireasa: bijuteriile miresei, diademe si accesorii pentru par, poseta, jarteluta etc. Toate acestea trebuie alese cu atentie pentru a se potrivi cu rochia si a forma un tot unitar.

Pentru botezuri, traditia spune sa dai invitatilor un cadou practic pentru ca acestia sa-si aminteasca de bebelus ori de cate ori il folosesc. Dintre marturii botez putem aminti: iconite, oglinzi, brelocuri, marturii din cristal sau murano, lumanari, marturii din portelan, rame foto.

Marturia de botez este un gest simbolic prin care multumim invitatilor ca au fost alaturi de noi la fericitul eveniment.
Se pot oferi cadouri si invitatilor prezenti la nunta, acestea numindu-se marturii de nunta.

Dintre acestea putem aminti: semne de carte, suporturi de card, rame foto etc.

Atat marturiile pentru nunta cat si cele de botez sunt un accesoriu care creeaza o apropiere intre meseni si sarbatoriti si pot fi o poarta in timp peste ani atunci cand isi vor aminti cu placere si emotie de acele clipe minunate.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *