Ce trebuie sa stii pentru remodelarea unei pagini de e -commerce

0

Acesta este anul in care iti doresti sa remodelezi pagina de e -commerce? Daca au trecut cativa ani de cand ai facut acest lucru ultima data, trebuie sa tii ca multe lucruri s-au schimbat.
Nu cred ca mai trebuie sa spunem ca o pagina moderna de e -commerce, in primul si in primul rand trebuie sa fie proiectata pentru telefoane, pentru ca peste 70? din trafic este efectuat de pe telefoane si tablete. Dar asta este doar inceputul, mai sunt multe subtilitati pe care trebuie sa le luam in considerare.
Pagina principala este cea care trebuie sa impresioneze oamenii, numeroase sunt paginile care platesc pentru poze de calitate superioara dar poate doresti sa pui un clip video in care sa povestesti despre marca ta.
Un clip video poate fi bun pentru a informa si atrage utilizatorii dar trebuie sa il folosesti in mod corect. In primul rand, o sa ai nevoie de un clip video scurt, fara sunete, care merge automat. Multi o sa treca simplu peste un clip video pe pagina principala nu vor dori sa apese butonul play.
Nu umple pagina principala cu prea mult continut. Pagina principala este ca sa iti prezinti utilizatorilor produsul tau, prea mult continul poate distrage atentia. Cu cat mai simpla si mai curata, cu atat mai usor o sa inteleaga utilizatorii continutul paginii.
Daca ai multe produse, filtrele sunt necesare. Pune filtrele intr-un loc usor accesibil. Ai astfel sanse mai mari ca utilizatorii sa isi gaseasca produsul dorit, daca pot filtra categoriile dorite.
Multe pagini de e -commerce incearca sa puna cat mai mult produse pe o pagina si pentru asta folosesc poze mai mici. Dar pozele sunt foarte importante pentru ca i ajuta pe utilizatori sa decida care este produsul dorit. Iar de multe ori un produs este mai atragator daca are mai multe poze. Produsele de obicei sunt valabile in diferite culori, marimi sau materiale. Optiunile produsului, locul in care clientul face ultimele decizii inainte sa cumpere produsul. Pentru a usura acest lucru, pune optiunile produsului intr- un loc vizibil, usor de observat.
Mai sunt multe lucruri la care trebuie sa fii atent in ceea ce priveste remodelarea paginii e -commerce, dar cu ideile astea ai o baza cu care poti incepe remodelarea.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *