Ne angajam sa te transformam intr-un adevarat Chef punandu-ti la dispozitie aparatura electrocasnica de calitate superioara la preturi accesibile.

Magazinul online www.ElectroFloridin.ro ofera o gama variata de aparate electrocasnice necesare si foarte utile in bucatariile nostre.

Enumerand cateva dintre ele, cu siguranta starnind si curiozitatea, va aducem la cunostinta urmatoarele produse pe care le puteti achizitiona rapid din magazinul nostru de electrocasnice online.

– aparate de gatit prin abur sau dupa cum i se mai spune „ Steamer ” asigurandu-va o alimentatie bogata in vitamine ;
– blender-uri necesare si foarte utile in pregatirea cat mai sanatoasa a bauturilor naturale, coktail-uri, shak-uri, etc… ;
– masini de facut paine;
– aparate de facut vata de zahar;
– aparate de facut iaurt , care va confera siguranta calitatii a ceea ce mancati, find pregatit chiar de dumneavostra.
 

Pe toate planurile tehnologia evolueaza, de la zi la zi apar diferite aparate pentru bucatarie si nu numai, produse noi si inovatoare cu care de altfel ne putem lauda ca exista in cadrul magazinului online electrofloridin.ro.

Asadar pentru a va convinge nu trebuie decat sa accesati magazinul nostru online sau puteti vizita showroom-ul din cadrul magazinului Bucur-Obor.

Spor la cumparaturi in magazinul nostru de electrocasnice online.

Despre Floridin Electrotradin Impex Co

S.C. Floridin Electrotradin Impex Co S.R.L. este comerciant de produse electronice, electrocasnice si de uz personal, ce activeaza in mediul offline din anul 1997, cu showroom in Magazin Bucur Obor, Sos. Colentina, nr. 2 Bucuresti.Din anul 2009 dorind sa fie mai aproape de client, 24 din 24 de ore, lanseaza magazinul de electrocasnice online www.electrofloridin.ro.

 

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *