|

Libris.ro si-a lansat o noua versiune online

Din 16 ianuarie 2017, cea mai mare librarie online din Romania, Libris.ro s-a innoit: Asta inseamna, in principal, un design modern, noi functionalitati, continut inbogatit, rasplatirea fidelitatii, identitate etc., totul ca o ilustrare optimizata a neschimbatului respect pentru oameni si carti!

librisDar sa le luam pe rand:

Designul modern asigura o experienta placuta utilizatorului, o mijlocire inspirata care imbunatateste intalnirea dintre iubitorul de carte si muzica cu generoasa oferta a celui mai important site dedicat acestor produse ale culturii! Da, noul Libris.ro este mai proaspat, mai prietenos, mai consistent (poti, de exemplu, sa rasfoiesti online peste 10.000 de carti, poti sa vezi prezentari video ale multor jocuri dedicate copiilor s.a.m.d.), mai usor navigabil.

In plus, acest design este unul responsive, ceea ce ii permite sa-si adapteze paginile la rezolutia dispozitivului de pe care este accesat: desktop, laptop, tableta sau telefon.

Noile functionalitati inseamna, pe scurt, un motor de cautare imbunatatit (cu optiune live search), inseamna pagina de cont actualizata cu multiple facilitati, ca de exemplu posibilitatea de asalva in cont adrese si firme multiple, posibilitatea de a descarca factura din cont, informatii la zi pentru fiecare comanda, posibilitatea de a descarca ebook-urile pe care le comanzi si din contul tau si asa mai departe (cartile electronice).

Fidelitatea are in vedere existenta unui program de rasplatire a celor ce aleg sa fie clienti si prieteni ai celei mai mari librarii on line din tara. Asta inseamna ca pentru fiecare comanda plasata exista puncte care se aloca.

Acestea se cumuleaza cu alte promotii existente pe site si se pot folosi chiar pentru a achita taxa de livrare.
Poftiti pe noua platforma online Libris.ro: Este un spatiu placut al intalnirii cu cultura.

Loredana Tudor
Marketing Manager
loredana.tudor@libris.ro

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...