|

Sfaturi de care trebuie sa tii cont inainte de a te lansa in e-commerce

Esti pe cale sa lansezi o afacere online? Atunci in acest articol urmeaza sa iti dezvaluim cateva sfaturi pentru a amorsa cat mai bine aceasta aventura. Iata cateva sfaturi pentru a-ti lansa activitatea online cu succes.

Studiaza concurenta. Evaluarea concurentei reprezinta un prim pas pentru a reusi sa te faci remarcat inca de la inceput cu ceva nou, diferit fata de concurenta. Exista deja sute de site-uri online pe piata, tu esti cel care trebuie sa iti analizezi cat mai bine slabiciunile si avantajele pentru a pune la cale cea mai buna strategie, diferita si performanta.

Alege solutia e-commerce adaptata nevoilor tale. WordPress, Magento, Prestashop, Wizishop, Zencart…platformele care te ajuta sa iti creezi un magazin online sunt numeroase. Studiaza cat mai bine toate aceste unelte puse la dispozitia ta, avantajele si dezavantajele lor pentru a o alege pe cea care corespunde cel mai bine nevoilor tale.

Organizeaza-ti strategia SEO si de marketing. Inca de la inceput, trebuie sa gasesti o axa de comunicare adaptata activitatii tale. In functie de tinta ta si de produsele vandute trebuie sa te gandesti la o linie editoriala care sa integreze notiunea de aspect comercial. Definirea strategiei editoriale incepe cu analizarea cuvintelor cheie folosite de catre consumatorii tai. Trebuie sa gasesti termenii pe care ii adaugi in mtooarele de cautare pentru a-ti imbunatati traficul.

Dezvolta-ti comunitatea. De ce sa astepti ca afacerea ta sa ajunga online pentru a comunica pe retelele de socializare? Cu cat vei asigura mai devreme comunicarea proiectului tau, cu atat mai repede iti vei spori cifra de afaceri. Incepe de pe acum sa creezi profiluri pe retele sociale si sa publici articole pe bloguri colaboratoare pentru a-ti face numele cunoscut precum si produsele pe care urmeaza sa le vinzi.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...