|

Sfaturi inainte de a te lansa in e-commerce

Simti ca ai sufletul unui antreprenor si ti-ai dori sa lansezi un site de vanzari online insa nu stii cu ce ar trebui sa incepi ? Lasa-te ghidat de aceste etape pentru a te lansa in cele mai bune conditii cu putinta…

Gaseste produsul/serviciul potrivit pentru a fi vandut.  Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui in ceea ce priveste e-commerce-ul tau este urmatoarea: ce produse/servicii urmeaza sa vinzi in magazinul tau online? Aceasta prima etapa este probabil cruciala. Pozitioneaza-te pe o anumita nisa.

Gaseste-ti furnizorii. Linisteste-te, gasirea furnizorilor nu este cea mai complicata sarcina, acest lucru necesita timp si rabdare. In ziua de azi, cu ajutorul Internetului, ai acces prin cateva click-uri la toate contactele de care ai nevoie si vei obtine cu usurinta o lista de furnizori de contactat.

Marca ta si numele domeniului. Odata ce ai ales produsul/produsele pe care vrei sa le comercializezi, va trebui sa gasesti un nume pentru afacerea ta. Odata ce ai validat un nume, inainte de a-l inregistra si proteja, gandeste-te sa verifici disponibilitatea acestuia precum si numele domeniului.

Dezvolta site-ul de Internet. Pentru a dezvolta afacerea ta din punct de vedere tehnic, ai la dispozitie mai multe variante. Doua din ele sunt urmatoarele – fie faci tu acest lucru fie te lasi pe mana profesionistilor. Adesea, cand ne lansam intr-o afacere bugetul este destul de restrans si apeland la profesionisti ne poate costa destul de mult. Din fericire exista o serie de platforme care ne permit sa construit un site online usor si la pret redus – Prestashop, Shopify, Square, Wix sau Woocommerce.

Fa-ti cunoscut magazinul online. Online concurenta este dura. Pentrua  te face cunoscut si a iesi in evidenta trebuie sa pui la cale o strategie marketing si o comunicare eficienta

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented