|

Rute auto

Suntem in plina perioada de concedii. Cu totii ne planificam in amanunt sejurul, fie ca este la mare, la munte, in Romania sau peste hotare.

Un lucru important, mai ales daca vom purcede in locuri pe care nu le-am mai vizitat pana acum, iar mijlocul de locomotie va fi autoturismul necesar, este planificarea cu atentie a rutei auto.

Bineinteles, idealul l-ar reprezenta un GPS. Dar ce solutii avem daca nu suntem fericitii posesori ai unui asemenea gadget?

Aici ne sar in ajutor aplicatiile online  care ne ajuta sa gasim cele mai bune rute auto nationale sau internationale.

Aplicatia oferita de portalul http://RuteAuto.com este una prietenoasa, din cateva clickuri putem afla care este ruta optima de urmat pana la destinatia de vacanta.

 Un lucru extrem de util este ca pe langa planificatorul de rute putem vizualiza si hartile detaliate la nivel de strada a localitatii  care ne intereseaza.

Per ansamblu o aplicatie draguta care merita sa fie in bookmark, just in case.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...