Seo Netlinking: 4 sfaturi pentru succes

0

Garanteaza vizibilitatea site-ului tau. Lucreaza la Seo Netlinking-ul tau. Schimbul de linkuri este garantia unui backlink bun pe pagina ta. De asemenea, asigura o buna vizibilitate pentru toate paginile tale. Dar este o abordare pe care nu trebuie sa o neglijezi. In special, exista greseli care trebuie evitate. Iata ce trebuie sa faci si ce nu trebuie sa faci pentru a te asigura ca ai o imagine buna pe Net.

Un articol sponsorizat pe bloguri cunoscute

Articolele sponsorizate sunt cea mai recenta tendinta in Seo Netlinking. Avantajele?

Este o solutie ideala pentru cei care nu-si permit sa faca schimb de linkuri. Tot ce trebuie sa faci este sa platesti blogurile pentru a obtine un backlink bun.

Vei obtine o vizibilitate optima. Vei beneficia de reputatia blogului pe net.

Alege insa bloguri cunoscute pentru aceasta abordare. Tine cont de numarul de vizite zilnice pe site. Acest lucru va avea un impact asupra campaniei de netlinking, asupra succesului acesteia si asupra vizibilitatii tale.

Un backlink de la un articol existent

Pentru Seo Netlinking-ul tau, indrazneste sa folosesti backlink-uri din articole existente. Acest lucru va garanta :

Vizibilitate mai rapida: nu trebuie sa astepti luni de zile pentru ca articolul sa fie indexat. In doar cateva zile, Google isi va actualiza algoritmul. Acesta va lua in considerare noul link din continut. Astfel, poi fi sigur de o vizibilitate mai buna.

Simplitate: Nu este nevoie sa scrii continut. Nu este nevoie sa gasesti site-uri pentru schimbul de linkuri. Platesti pentru un backlink catre site-ul tau.

Vezi si:  Cum sa supravietuim unei repercusiuni pe reteaua de socializare

Vei gasi cateva oferte interesante pe platformele de netlinking. Tarifele variaza de la un blog la altul. Compara ofertele pentru a-ti gestiona bugetul SEO.

Evita: prea multe backlink-uri pe aceeasi pagina

Ai insa grija la numarul de backlink-uri pe care le folosesti pe aceeasi pagina. O optimizare excesiva va duce la penalizari din partea Google. Va fi considerata o incercare de manipulare a crawlerelor.

Mai mult, faptul ca ai prea multe link-uri care indica spre site-ul tau va complica gestionarea acestuia. Trebuie sa le verifici pe fiecare dintre ele pentru a evita erorile de link mort in continutul tau. Un backlink mort inseamna mai putina vizibilitate. De aici si importanta inlocuirii acestuia.

In medie, 2 sau 3 backlink-uri sunt mai mult decat suficiente pentru un singur continut. Amesteca linkurile externe cu ochiurile interne ale site-ului tau pentru un Seo Netlinking mai eficient.

Evita: linkurile care nu au nicio legatura cu continutul tau

In cele din urma, alege cu grija link-urile pentru Seo Netlinking-ul tau. Ai nevoie de backlink-uri care sa aiba intotdeauna legatura cu tematica site-ului tau si cu serviciile tale. Daca vinzi pantofi, nu ar trebui sa ai link-uri care sa puncteze de pe un site de mancare, de exemplu. Cartitele Google detecteaza rapid acest tip de anomalie.

 

Din fericire, ai posibilitatea de a alege intre platformele de netlinking. Acestea iti vor oferi o lista de linkuri disponibile pentru o campanie de schimb. Acestea efectueaza cercetari in amonte pentru a asigura o securitate maxima in timpul netlinking-ului. Iata care sunt criteriile de selectie de care trebuie sa tii cont:

Vezi si:  Amazon se pregateste sa rivalizeze cu Starlink cu propriul serviciu de internet prin satelit

Un link cu o vechime de cativa ani, pentru a-i garanta longevitatea.

Un site cu o buna vizibilitate si un numar bun de clicuri saptamanale sau chiar zilnice.

O platforma care ofera servicii in concordanta cu site-ul, produsele sau serviciile tale.

O pagina care are acelasi public tinta ca si tine.

Trebuie retinut ca platformele de netlinking actioneaza doar ca intermediari. Vei gasi optiuni pentru a-ti desfasura campania. Dar depinde de tine sa negociezi ulterior cu managerii.

 

Sursa: https://www.olympiccafe.fr/seo-netlinking-4-conseils-pour-reussir/

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *