Advertorialul – o metoda de publicitate fara caracter invaziv

0

Credeti sau nu, exista o modalitate de promovare a produselor dvs. fara a bombarda consumatorul cu mesaje nesolicitate. Va propun o metoda de promovare cat mai putin invaziva dar eficiente: promovare prin cadrul advertorialelor!

Iata cum functioneaza. Cand scrii un Advertorial, creati publicítate positiva pentru firma dvs, in forma de articol, dar este de fapt o reclama. Cand scrieti advertoriale, asigurati-va ca o faceti la persoana a 3-a persoana , astfel incat o terta persoana v-ar recomanda pe dvs sau serviciile/produsele dvs.

Advertoriale nu sunt greu de creat. Ele cer un pic de timp si efort, dar odata create, le puteti publica in mai multe surse de informare. Daca aveti nevoie de ajutor cu un advertorial, apelati la serviciile unui copywriter sau o agentie de publicítate.
Advertorialul este o reclama mascata, motiv pentru care nu va puteti intitula ‘cei mai buni’ sau nu puteti afirma ca aveti ‘cele mai bune produse sau servicii’. Lasati clientii sa acorde aceste calificative! Puteti include marturii / testimoniale in cadrul advertorialelor pentru ca acestea sa para mai credibile.

Advertorialul poate fi scris sub forma unui articol stiintific cu accent pe caracteristicile tehnice ale produsului, prezentand studii, cercetari sau comercial, cu accente pe beneficiile utilizarii sau consumului unui anumit produs. Parerea mea este ca, primul tip de advertoriale pare mult mai credibil in opinia consumatorului.

Advertorialul poate include si date de contact, sub forma de recomandare.

Advertorialele pot fi gratuite sau cu plata. Puteti apela la advertoriale gratuite in cadrul directoarelor web cu continut general sau puteti opta pentru a propune parteneriate cu site-urile/portalurile/forumurile pe nisa dcs. De afaceri.

Vezi si:  Beneficiile directoarelor de articole in SEO

Daca scrieti un advertorial de calitate si informativ, sunt sanse ca multe site-uri pe nisa dvs. de afaceri sa vi-l accepte. Este o situatie de tip castig-castig. Dvs va faceti publicítate iar dansii imbogatesc site-ul cu continut de calitate, útil pentru cititori.

Puteti publica articole online si advertoriale gratuite in cadrul site-ului cu continut general ConsumatorulOnline.ro

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *