Metode ieftine de obtinere a backlink-urilor

0
link-uri in directoare de articole

Obtinerea unui numar mare de backlink-uri pentru pagina de web detinuta poate parea a fi o operatiune ce consuma mult timp si bani pentru cei care nu stiu exact cum sa procedeze. Cei mai multi webmasteri nu au nici timpul, nici rabdarea necesara pentru astfel de activitati si aleg sa apeleze in schimb la oferte de promovare de la prestatorii de astfel de servicii.

Obtinerea unor backlink-uri de calitate nu este chiar atat de complicata precum pare intial, secretul este in a sti unde si mai ales cand si in ce context sa postezi. Exista, in momentul actual, foarte multe modalitati de a obtine backlink-uri printre care inscrierea in directoarele web, comentariile pe bloguri, postarea pe forumuri, postarea de articole, guest postingul sau social bookmarkingul, dar si multe altele. Dintre toate acestea, cele mai ieftine si mai la indemana chiar si pentru un webmaster fara cunostinte avansate in materie de SEO sunt primele trei modalitati mentionate.

link-uri in directoare de articole1. Directoare web. Inscrierea in directoare web este cea mai la indeamana modalitate de obtinere a unor backlink-uri. Directoarele web sunt ideale pentru adaugarea website-ului si obtinerea unui backlink rapid si in cele mai multe cazuri gratuit (exista si directoare web cu taxa, insa acestea pot fi evitate si inlocuite cu variante gratuite). Listele de directoare web pe care se poate inscrie site-ul sunt usor de obtinut, iar daca inscrierea se face corect, cu titluri si descrieri diferite, dar si in categorii bine targetate, acesta modalitate de obtinere a backlink-urilor se traduce atat in trafic direct catre pagina, cat si in rezultate SERP mai bune. Pentru ca este un proces nu neaparat complicat, insa care necesita putin mai mult timp liber, webmasterii pot apela la diverse oferte de promovare in directoare web a unor specialisti, care vor face inscrierea in locul lor.

Vezi si:  Promovarea SEO este eficienta

2. Comentarii pe blog-uri. O alta modalitate de obtinere a backlink-urilor gratuite, insa este nevoie de o anumita strategie pentru a obtine rezultatele vizate. Comentariile trebuie sa fie inteligente, suficient de lungi si la subiect pentru a fi aprobate, iar blogurile alese trebuie sa fie din acelasi domeniu sau sa aiba articole relevante site-ului catre care urmeaza sa trimita backlink-ul. Spre exemplu, la promovarea unui website ce comercializeaza articole de schi, nu se recomanda comentarea pe bloguri de moda, ci pe bloguri sau articole dedicate sporturilor de iarna.

3. Comentarii pe forumuri si atasarea unui link in semnatura, acest lucru putand insemna trafic direct catre pagina vizata in masura in care posturile starnesc interesul. Ca si in cazul blogurilor, forumurile targetate sau macar unele sectiuni ale forumurilor trebuie sa fie de profil, astfel incat fiecare post sa poata avea continut asemanator cu continutul website-ului tinta. Link-ul despre jocuri din semnatura va trece neobservat pe un forum despre masini si vice versa. Anumite forumuri permit adaugarea link-urilor si in post-uri, dar inainte de a incerca acest lucru ar trebui verificate alte posturi pentru a observa daca a mai introdus cineva astfel de link-uri sau se poate chiar consulta regulamentul acestor forumuri.

Aceste referinte sunt o modalitate excelenta de crestere a traficului catre site, dar si a autoritatii site-ului, iar obtinerea acestora nu trebuie sa insemne neaparat cheltuirea unor sume astronomice. Webmasterii care au la dispozitie timpul necesar se pot ocupa personal de acest aspect, fara a fi nevoie de cunostinte complexe de SEO, iar pentru cei care prefera ajutorul profesional, lista de oferte de promovare in diverse medii vine cu preturi accesibile pentru aproape orice tip de website.

Vezi si:  3 pasi simpli pentru optimizarea SEO a unui site
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *