Publicarea articolelor in directoarele de articole

0

Scriu acest articol in speranta ca voi, cei care publicati articole in diverse directoare de articole, veti publicati articole cat mai bune care sa aduca beneficii cat mai mari site-ului pe care il promovati.

Fiind detinator de un astfel de director de articole, articole.pro am primit de-a lungul timpului, chiar daca site-ul este relativ nou, foarte multe articole ce nu indeplineau conditiile de publicare, asa ca:

1. Cititi si respectati intotdeauna conditiile si cerintele impuse de respectivul site!

De exemplu inainte de a publica un articol pe advertoriale.info va trebui sa cititi ghidul pentru publicarea acestora.

Aici cele mai frecvente probleme sunt duplicitatea continutului cat si lungimea acestuia. Am facut experiente cu propriile site-uri, am trimis articole duplicate catre mai multe directoare de articole. Toate site-urile pe care am incercat sa le promovez prin acele articole au fost penalizate de update-urile de la Google. Daca trimiteti acelasi articol catre mai multe site-uri gresitit de doua ori:

    • probabilitatea ca site-ul vostru sa fie penalizat este mare;
    • “stricati” si site-urile care va accepta articolul, Google va observa continut duplicat, si, la fel, exista o probabilitate destul de mare de a penaliza respectivele directoare de articole, astfel vor pierde toti publisher-ii ce au articole publicate!

Legat de lungimea articolelor, tot prin teste, s-a demonstrat ca nu ajuta cu nimic un articol de 100 de cuvinte, asa ca faceti tot posibilul ca articolul vostru sa aiba minim 300 de cuvinte.

2. Scrieti articolele intr-o maniera ce se adreseaza cititorilor umani!

Printre articole primite spre publicare au fost destule care pur si simplu, 70% din articol era compus din insiruiri de cuvinte ce nu aveau nici o noima pentru un cititor uman.

Vezi si:  Promovarea SEO este eficienta

3. Pentru incepatori, invatati sa puneti un link in articolul vostru!

La fel, am primit spre publicare multe articole care nu contin nici un link. Singura mea explicatie, avand in vedere natura directoarelor de articole si a scopului pentru care se trimit articole pentru publicarea intr-un astfel de director, este accea ca nu se stie cum sa se insereze un link!

Pentru a insera un link in corpul articolului trebuie introdus: <a href=”http:/www.numesite.ro”>cuvant cheie</a>. Va trebui sa inlocuiti numesite.ro cu adresa site-ului vostru si cuvantcheie cu cuvantul sau cuvintele pentru care doriti promovarea site-ului.

Cred ca aceste 3 puncte sunt cele mai “arzatoare” si atata timp cat le veti respecta articolul vostru va fi publicat.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *