10 aplicatii pentru designeri web

0

Unul dintre avantajele unei companii individuale este acela ca poti lucra de aproape oriunde. Totusi presiunea de a fi conectat cu munca te poate tine in fata calculatorului toata ziua. Pana ce nivelul productivitatii este mai mare intr-un loc dedicat pentru a lucra, nu exista nici un motiv de ce sa nu poti lucra in timp ce te afli pe drum. Lista urmatoare de unelte si aplicatii o sa te ajute sa ai control asupra afacerii de web design.
Sa zicem ca esti intr-o vacanta si dintr-o data te simti inspirat. Iti salvezi in minte ce ai vazut sau auzit, cu speranta ca nu o sa uiti pana ce ajungi acasa? Sau doar preferi sa ai mai multe dispozitive de pe care poti sa lucrezi? Daca iti doresti sa lucrezi si despre un dispozitiv smart, acesta trebuie sa fie dotat cu aplicatiile ideale.
HoursTracker
Este o aplicatie gratuita pentru masurarea timpului. Poate fi util pentru cei care primesc salariu pe un proiect, dupa orele lucrate. Iar altii o pot folosi si pentru responsabilitate, daca vrei sa lucrezi 8 ore pe zi, HoursTracker te anunta zilnic cand au trecut opt ore.
LastPass
Aplicatia iti da optiunea de a salva in siguranta parolele folosite, pentru a face mai simpla, folosirea aplicatiilor. Un alt lucru foarte bun este ca il putem folosi atat pe calculator, cat si pe telefon, asa ca putem folosi acelasi cont.
Google
Aplicatiile Google sunt importante pentru oricine isi doreste sa comunice repede si in siguranta cu colegi, parteneri si clienti. O sa poti comunica cu altii si poti trimite fisiere indiferent unde te afli.
Adobe Capture CC
Poti face multe lucruri cu poze folosind aplicatia asta. Doua optiuni mai interesante sunt Type si Colours. Folosind Type, putem afla modelul oricarui text fotografiat. Iar Colours iti va crea o paleta de culori complementare dupa fiecare poza deschisa in aplicatie.
InVision
In aplicatia InVision poti construi prototipuri si schite pe care le poti impartasi cu echipa sau cu clientul. Este perfecta pentru colaborare si comunicare mai eficienta.

Vezi si:  Web Design: sfaturi pentru a reusi un site pe telefonul mobil
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *