Beneficiile unui reseller de web hosting

0

Cand vorbim despre reseller web hosting, vorbim de fapt despre proprietarul unui pachet de gazduire web care are abilitatea de a folosi latimea de banda alocata si spatiul pe disc pentru a gazdui site-urile unor terti. Aceasta solutie este una care favorizeaza cel mai mult site-urile mici, aflate la inceput, fiind capabila sa le ofere pachete personalizate si sa intretina o relatie apropiata cu fiecare client in parte, lucru pe care un centru de date nu l-ar putea face la fel de bine.

In primul rand, hosting-ul obtinut de la un reseller are un pret bun (pentru ca acesta, la randul sau, achizitionand un pachet mare, a obtinut o oferta mai buna decat ar obtine posesorul unui site de la furnizorul de internet). In al doilea rand, un reseller web hosting te poate ajuta sa iti pui site-ul pe picioare rapid. Te poate ajuta cu inregistrarea domeniului, dezvoltarea sau uneltele de dezvoltare ale unui site micut, si chiar o platforma de e-commerce integrata pe site-ul tau, daca ai intentia sa vinzi produse. Vei vedea ca uploadarea unui site cu produsele tale, fie si pentru simplul motiv al promovarii acestora de internet iti va aduce un return on investment considerabil.

Dar poate doresti chiar tu sa devii reseller si sa iti deschizi propria firma de servicii web. Exista multe modalitati prin care sa faceti dintr-o afacere de web hosting, una de succes. Una dintre acestea este obtinerea unui pachet de reseller la un pret special, care sa va ajute sa ofertati pachete mai mici cu o rata de profit rezonabila. Daca va pricepeti foarte bine la dezvoltare si considerati ca veniturile vi se pot inmulti din aceste servicii, puteti sa adaugati un adaos modic la pretul pentru web hosting daca clientii opteaza pentru servicii de dezvoltare

Beneficii oferite de un reseller web hosting

In timp ce preturile raman acceptabile, un reseller va poate gazdui oricate site-uri doriti intr-un moment dat de timp. Unele site-uri pot avea nevoie de customer support, iar acest lucru va sta la dispozitie. Mai mult, resellerul poate actiona in beneficiul dumneavoastra si inainta sugestiile sau cererile de imbunatatire direct catre providerul acestuia.
Orice expert in online marketing va poate spune ca fara un site de prezentare afacerea dumneavoastra nu are nici o sansa. La inceput insa, poate nu ati vrea sa va aruncati cu capul inainte in lumea web, achizitionanad un serviciu de hosting dedicat, acesta fiind foarte costisitor si de ce sa nu recunoastem, mult peste nevoile dumneavoastra. Un reseller va va oferi in schim exact pachetul de care aveti nevoie.

Ce se sa alegem un reseller web hosting?

Daca apelati la servicile unui reseller, e ca si cum v-ati lua o piatra de pe inima: acesta se va ocupa de toata partea de hosting, customer support si chiar de dezvoltare, la cerere, iar dumneavoastra puteti sa va ocupati linistit de marketing, de continutul site-ului si de ceea ce vreti sa transmiteti sau sa vindeti. Acesta nu are mententanta de facut la centrul de date sau de gestionat mai multe servere, asadar va poate acorda toata atentia de care este capabil.

Este bine fara indoiala sa verificati reputatia si seriozitatea resellerului ales pentru a nu va afla in situatia in care acesta nu poate sa va ofere ceea ce a promis. Odata ce ati facut acest lucru, alegeti impreuna cu acesta pachetul optim si dezvoltati o relatie de colaborare de succes. Cu cat aceasta este mai fructuoasa de ambele parti, cu atata mai mare va fi profitul se care veti avea parte.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *