|

Cum alegi gazduirea pentru site-ul tau

In cazul in care ai decis sa iti faci un site, va trebui sa alegi un domeniu si servicii de gazduire. Hostingul cu alte cuvinte. Aceste doua elemente sunt fiecare importante in felul lor. Iata ce trebuie sa stii cand alegi gazduirea pentru site-ul tau.

Trebuie sa stii ca nu este usor sa alegi un hosting pentru site-ul tau. Asta deoarece exista sute de companii care ofera astfel de servicii si zeci de tipuri de hosting. Lucrurile se complica cu alte cuvinte daca esti incepator.

Shared hosting pare cea mai potrivita alegere pentru majoritatea din site-uri datorita costurilor mai mici. Un hosting potrivit pentru site-urile web cu un trafic mai mic. Shared hosting inseamna ca datele mai multor site-uri sunt stocate pe un server comun.

Serverele dedicate sunt ideale pentru site-urile mai mari care au nevoie de resurse mai mari pentru intretinere.

VPS reprezinta un hosting dedicate cu specificatia ca vine cu costuri mult mai scazute. Tipul de hosting perfect pentru toti cei aflati in cautare de costuri efective si beneficii pe masura.

Compania de hosting. Ideal ar fi sa alegem o companie locala deoarece astfel avem posibilitatea de a comunica mult mai rapid si mai eficient in caz de nevoie. Orice probleme sau intrebari ai avea, totul se rezolva rapid in cazul in care ai ales o companie de hosting din aceeasi tara in care locuiesti. Dar, nimic nu te opreste sa apelezi la o companie recunoscuta la nivel international.

Tine cont de faptul ca ar trebui sa alegi o companie de hosting cu vechime pe piata, care sa detine servere proprii si care sa aiba o reputatie buna. Asistenta tehnica este esentiala, de aceea, tine cont si de parerile si recomandarile altor clienti. Un server bun este un atu important dar si diversitatea serviciilor conteaza in alegerea unei companii de hosting.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Recently Commented

  • casandra: si unde se fac operatiile acestea? ma intereseaz un doctor care sa aiba timp sa-mi explice pe larg si cu...
  • Dan: recomand, foarte seriosi si punctuali ! pretul a ramas cel stabilit telefonic, ma asteptam ca acesta sa creasca...
  • Seco: – am cumparat de la ei si sunt ok – am iesit mult mai ieftin decat daca faceam reparatia cu tot cu...
  • Cristian: Cu acest serviciu de gazduire a sediului social nu mai exista practic nici o piedica in infiintarea unei...
  • diana: Si eu sunt de acord ac trebuie sa tii cont de pasiunile lui, dar daca e iubitor de vin, nu -i lua o sticla de...