Gazduirea web este un serviciu de hosting internet oferit atat companiilor cat si persoanelor fizice, care le permite acestora sa isi publice un sit web în Internet, sa il puna la dispozitie în web “vizitatorilor”, online.

Atunci cand vizitati orice site, computerul dvs. se conecteaza de fapt la un alt computer care trimite fisierele la browser-ul dumneavoastra, care face apoi aceste fisiere în paginile Web pe care le vizualizati.

Pentru gazduirea siteului alegeti un furnizor de web hosting care stocheaza site-ul dvs. de web pe servere rapide într-un centru de date cu conexiuni rapide si multiple.

Exista multe tipuri diferite de planuri de gazduire web, inclusiv:

Shared hosting : De obicei, recomandat pentru site-urile mici si medii ,este cel mai economic mod de a începe gazduirea unui site ,site-ul dvs. este gazduit pe un server cu alte site-uri intr-un mediu cu resurse partajate.
VPS hosting : Gazduire pe server vitual este recomandat pentru utilizatorii avansati, precum si pentru cei care au nevoie pentru a instala pachete software specifice sau care nu sunt prevazute de pachetele de hosting shared , avand drepturi de acces root si adrministrare la propriul sau  sistem de operare într-un mediu virtualizat.
Servere Dedicate: Cand achizitionati un server dedicat, site-ul dvs. la obtine acces la tot serverul , iar resursele nu sunt partajate cu alti utilizatori.Serverele dedicate sunt recomandate pentru site-uri cu o multime de vizitatori (trafic) sau cerinte particularizate care nu sunt disponibile într-un mediu de share hosting.
Reseller hosting: Acest serviciu este orientat pentru webmasteri, sau alte persoane, care doresc sa revanda propriul serviciu de gazduire web. Este, deasemenea, o optiune buna pentru cei cu mai multe site-uri pentru a gestiona mai multe site-uri sub panoul de control.

Vezi si:  Cum alegi gazduirea pentru site-ul tau
Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *