|

Topul celor mai bune platforme pentru blog

Inainte de a-ti face un blog este important sa intelegi ca toate platformele din aceasta lista sunt CMS-uri auto-gazduite. Cu alte cuvinte, sunt gratuite, insa, la un moment dat, va trebui sa iti procuri propria gazduire. Furnizorul ales va depinde de tine insa, daca nu stii de unde sa incepi, poti consulta lista de mai jos in care am adunat cateva din cele mai bune platforme pentru blog.

WordPress

WordPress are numerosi fani in intreaga lume. Acest CMS alimenteaza in jur de 35% din Web, un lucru care face din el o platforma de baza. Insa, acest lucru nu inseamna ca este cea mai buna platforma pentru unii. Ceea ce distinge WordPress de alte platforme pentru blog este usurinta cu care se foloseste si extensibilitatea sa. In zilele noastre, majoritatea furnizorilor de gazduire web ne permit sa ne configuram site-ul in doar cateva click-uri. Putem gasi cu usurinta teme si pluginuri menite sa ne ajute sa implementam aproape toate functionalitatile pe care ni le-am putea imagina.

Joomla

Joomla este pe buzele multora atunci cand vine vorba de alegerea celei mai bune platforme pentru blog. WordPress si Joomla au o multime de lucruri in comun. Spre exemplu, ambele sunt open source si ofera o extensibilitate uimitoare. Joomla ofera insa si propria sa experienta unica. Inca de la instalarea sa, ofera o gama de setari mai larga decat WordPress.

Drupal

Drupal este un alt nume important si cunoscut din domeniul platformelor pentru blog alaturi de WordPress si Joomla. Aceasta platforma speciala se numara printre preferatele companiilor deoarece ofera in general performante superioare. In ceea ce priveste blogurile, Drupal furnizeaza toate functionalitatile necesare pentru a crea un site web fantastic. Include o functionalitate de creare de continut integrat, functionalitati de editare si multe altele. Principalul motiv pentru care Drupal este ales de marile companii este securitatea oferita.

Afla totul de pe https://rasedecaini.ro/ despre patrupedul tau de acasa.

Comentarii oprite

Vrei articole publicitare pe acest site?

Esti pasionat de unul sau mai multe sporturi? Afla de pe www.stirisportive.ro ce se intampla in cele mai mari competitii sportive din lume.

Recently Commented